2777
2789

قدیما با خودم میگفتم چقدر یه سری آدم ها که وارد رابطه با یکی میشن و رابطه شون خراب میشه احمق هستن که دل شون هزار تیکه می‌شکنه 

اما برای خودم اتفاق افتاد و با نامزدم بهم زدم

واقعا دل شکستگی بدی برام اتفاق افتاد 

چقدر گریه کردم 

چقدر حصرت خوردم 

چقدر غرورم شکست 

هزار با مردم و زنده شدم 

واقعاً سخت بود 

لطفاً آدم ها رو از دیدگاه خودتون قضاوت نکنید شاید ندونید چه ها که بر سرش نیومده 

چه ها که نچشیده

دختری از دیار آفتاب ☀️

دقیقا منم‌سنم‌کم رفتم تو رابطه ۱۷ سالمه اینقدر قضاوتم کردن خوب نمدونن شاید طرف محبت ندیده رفته تو مجازی تو رابطه عاشق شده وابسته شده 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

دقیقا منم‌سنم‌کم رفتم تو رابطه ۱۷ سالمه اینقدر قضاوتم کردن خوب نمدونن شاید طرف محبت ندیده رفته تو مج ...

آخ چقدر زود وارد رابطه شدی 

توی این سن علاوه بر شکست عشقی طرف آسیب هم ممکنه بخوره 

دختری از دیار آفتاب ☀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ چقدر زود وارد رابطه شدی توی این سن علاوه بر شکست عشقی طرف آسیب هم ممکنه بخوره

عشق عاشقی سن سال نمی‌شناسه دختر خالم از ۱۵ سالگی عاشق بود ۲۳ ازدواج کردن 

الا ۲۵ خوشبختن:))

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

متاسفم که این تجربه سخت رو پشت سر گذاشتی. حق با شماست، قضاوت کردن دیگران بدون اینکه در شرایطشون قرار بگیریم کار درستی نیست. شکست عشقی واقعا دردناکه و می‌تونه آدم رو از درون خرد کنه.

اینکه بتونیم همدلی داشته باشیم و آدم‌ها رو با دید بازتری ببینیم، خیلی مهمه. امیدوارم بتونی با این غم کنار بیای و دوباره شادی رو تجربه کنی. بدون که تنها نیستی و خیلی از آدم‌ها این درد رو تجربه کردن. به خودت زمان بده و سعی کن از این تجربه درس بگیری.❤️