2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم حالا اونم قهر کرده

321 بازدید | 17 پست

امروز رفیق شوهرم زنگ زده ک باهم بریم بیرون شوهرم بدون اینکه ب من بگه گفته باشه بریم اونم تو این هوای گرم منم حاملم بعد یهو همون موقعی ک قراره بریم بهم گف منم گفتم نمیام واقعا سختمه بیرون رفتن با شکم بزرگ و کمردرد بعدم بخاطر حاملگیم نمیتونم تو ماشین بشینم باهاش قهر کردم حالا اونم با من قهر کرده چ برخوردی کنم 😑

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حساب نکنش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

با اجازه استاتر 

دوستای عزیزم ختم چهل هزار صلوات داریم در ایتا 

برای شرکت به تاپیک آخرم سر بزنید  انشالله حاجت روا بشید 💚

و یا لینک زیر رو باز کنید

eitaa.com/joinchat/1629947006Cdd8fdf10e3

خب برای چی قهر کردی 

بعضیاتونم این حاملگی رو کردید پیرن عثمان 

والا ماهم حامله بودیم و این لوس بازیارو درنیاوردیم 

انقد با اون شکم رفتم دنبال کارامون

❌️لایکم نکنید لطفا❌️

به‌هر بود لین دفعه رو همراهی میکردی و فردایی وقتی بهش میگفتی شرایطم برا تصمیم های یهویی الان اوکی نیست بهتر قبلش مشورت کنی و اگه تکرار میشد همراهی نمیکردی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
همه بارداریا شبیه هم نیس بعضیا پر خطرن

اون قضیش فرق داره 

ولی فک نکنم ایشون پرخطر باشه 

منم بیشتر حرفم این بود چرا قهر کرد 

خب دوستشون ی پیشنهاد داده بگن ن دیگه قهر کردن نداره

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
اون قضیش فرق داره ولی فک نکنم ایشون پرخطر باشه منم بیشتر حرفم این بود چرا قهر کرد خب دوستشون ی پیشنه ...

قهرش به خاطر اینه شوهرش متوجه بشه ک چقدر کارش بد بوده بدون مشورت ب رفیقش جواب مثبت داده

توان ادمام فرق داره بعضیا کم طاقتن بعضیا ماشاالله زرنگن