2777
2789

اول من کاربر قدیمی هستم اینو تازه باز کردم شناسایی نشم

بعد بقران اینایی ک میگم از سر منت نیست 

خانومها شوهر من خیلی به خورد خوراک اهمیت میده 

خیلی پولدار نیست ولی خوب همه چی اکی می‌خره .

مثلا یادم نمیاد مرغ بخره همش گوشت گوسفندی 

یا روغن معمولی بخره همش همه چی طبیعی می‌خره 

باغ  گردو بادام داریم گردو مون بادام از  اونجا میاد و خلاصه حتی پنیرم طبیعی ترین پنیرها رو از آذربایجان می‌خریم 

خلاصه بچه ها من هر چییییییی شوهرم بیاره مامانم خودشو سهیم میدونه بخدا همه چی اول خودم سهم میدم ها 

تموم که میشه انگار من معدنشم همشششش هر دفعه میاد میگه گردو تموم شد بهم گردو بده پنیرم تموم شد داری بده خلاصه اینم اونم تموم شد حتی بقران ی سرکه چیه اونم از من می‌بره 

شوهرم میاد همش دعوا غر میزنه چرا زود تموم شد خجالت میکشم از ی طرف ب مامانم بگم از ی طرف به شوهرم چی بگم .

بچه ها اون روز خانوادم رو دعوت کردم شام زعفرون نداشتم دیر وقت بود ترسیدم به سوهرم بگم غر بزنه الان چرا میگی گفتم ماما میشه برام داری زعفرون بیاری عوضش. رو میدم 

باورتون میشه انداره ی لپه آورده بود 

گفت تموم شده بود نداشتم 

بعد اونروز ناهار اونجا بودیم بچه هه پاشد برای غذاش زعفرون درست کنه بقران ریا نشه اندازه ۱۰ گرم زعفرون داشت انقدر بهم برخورد 

الان میخوام ی جوری بهش بفهمونم واقعا خر نیستم

ایندفعه اومد گفت فلان چیزو بده بگو ببخشید تموم شده.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

حق داری والا .  ادم‌این‌چیزارو هم‌پیبینه دلش میسوزه ملت قابلمه قابلمه از خونه مامانشون میبرن . بعد مامانش اینجوری باشه. 

من خودم‌ شاغلم گاهی ب مامانم پول میدم . ولی اینقد دعا میکنه اینقد امتناع میکنه

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار مامان شما اشتباهه کار خودتون هم از اول اشتباه بوده شوهرت گناهی نکرده کار کنه بکنه شکم مامان شما.... باید از اول براش جدا سفارش میدادی می‌آورد میگفتی شده اینقدر رک و صریح... کلا جدا برا مامانت سفارش میگرفتی... تا حالا ندیده بودم مادری چشمش دنبال خوراکی از سمت دامادش باشه تازه من شاغلم انتظار پوست پسته ای ازم ندارن

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

والامن مامانم بهم میگه مثلافلان چیزت تموم شدبگوکه بهت بدم ولی من اصلاروم نمیشه 

کارمامانت خیلی بده .این دفعه هرچی خواست بگونداریم 

بیش ازحدرودادی 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
کار مامان شما اشتباهه کار خودتون هم از اول اشتباه بوده شوهرت گناهی نکرده کار کنه بکنه شکم مامان شما. ...

آره مامان من حتی دلش نمیادبراش روزمادروتولدش هم کادوببریم .میگه دستتون تنگه وخرجای واجب تردارید 

ولی دیدم مادری که چشمش دنبال محصولات باغ مادرشوهردخترشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤