مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی شاید باورت نشه پدرشوهرم همش میگه طلاقش بده برات یه کارمند بگیرم چون من ...
میفهمم دردناکه
ببین من یه همکار آقا داشتم ایشون لیسانس حقوق از دانشگاه سراسری اصفهان داشت ارشدشم دانشگاه آزاد همون اصفهان گرفته بود بعد خورد به جریان فوت شدن باباش و یه دو سالی رو افسرده شد ایشون کارپرداز اونجا بود ولی اینقدر همت کرد همینجور که پشت ماشین بود و از اینور به اونور میرفت ویس های آزمون وکالت رو گوش میداد و همون سال قبول شد و یک سال کاراموزیشو گذروند و یسری پرونده های کوچیک و بد مشاوره تلفنی میگرفت و من خیلی براش خوشحال بودم اینقدر تشویقش میکردم که برای چاپ کارت ویزیتش دوران کارآموزی طرحشو از من نظر خواست و همونو چاپ کرد😥 خیلی خوشحالم براش ولی آخرش خودشو کشید بالا.....برات تعریف کردم که ببینی این چیزا هست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.