2777
2789
عنوان

جاری پزشک 🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 4816 بازدید | 144 پست
من بودم خیلی حسودیم میشد. جاری ندارم ولی زنداداشم حسابداره حسودیم میشه . حسادت یک احساس طبیعی هس دست ...

من علاوه بر موقعیت اجتماعی جاری قراره سرکوفتم بشنوم

❤🤍❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جاریا همینطوری که خانه دارن فیس و افادشون اسمون هفتم پاره میکنه چه برسه گوهی بشن

( عذر خواهم انقدر از جاری و مادرشوهر و خواهر شوهر خوردم که نمیتونم فوش ندم)

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت

جاریا همینطوری که خانه دارن فیس و افادشون اسمون هفتم پاره میکنه چه برسه گوهی بشن( عذر خواهم انقدر از ...

من نگران نیش و کنایه خانواده همسرم وگرنه با پزشک بودن ایشون مشکلی ندارم

❤🤍❤
🥲🥲چاره نیست

میفهممت

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
اینا همش بهونسمن یکی از زنداییام مهندس برق ۴۰ سالشه کنکور داد الان ترم ۳ پزشکی عمومیه اگ بخای حتما ...

یه بار دولتی خونده باشن الان روزانه هم قبول بشن که باید شهریه بدن 

زیاد نیست شهریه ش گلم یا مهندسی برق رو دولتی نخوندن؟

یه بار دولتی خونده باشن الان روزانه هم قبول بشن که باید شهریه بدن زیاد نیست شهریه ش گلم یا مهندسی بر ...

روزانه ک شهریه نمیخاد😐😐😐مگ شبانه،غیرانتفاعییا ازاد باشه