یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم ماشالله رشته خودت که باکلاس تره شروع کن به کار توی زشته خودت برو دفتر وکیل ها کارآموزی و به کسی هم جزئیات کارت رو نگو بگو یه کار بهم پیشنهاد شده دارم میرم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
ای بابا خدا بهتون رحم کنه، انشاالله که هر چی به صلاحه اتفاق بیوفته.حالا خواستگاری رفتن؟ خانمه اوکیه؟
انگار رفتن همه چی اوکیه،چون فامیلای دور هم خبر دارن اگه یچیز عادی بود بین همه پخش نمیشد خانمه از پارسال اوکیه اوکی فک کنم چون پسره عشق چندساله داشت به سمت شغلی خوب ک رسید دختره رو ولش کرد رفت سراغ پزشک اون تو آرایشگاه کار میکرد
من بخامم نمیتونم رقابت کنم بااونا شوهرش خیلی پولداره مال من ی کارمند ساده ک وسط برج پول تمومه
ببین گاهی زندگیای معمولی موفق ترن فقط به این فکر کن
جدی ميگما
زندگی که توش خیلی پول و مدرک و چیزای حسرت برانگیز باشه هم خیلی دم چشم هست و متاسفانه چشمی که دنبالش حسرت باشه آخرش میگیره به زندگیت هم اینکه دو نفر خیلی باید نیم من همدیگه باشن که زندگی جلو بره و باید بگم زندگی منم از همون جنسه عزیزم خوب نیست زندگی با شرایط معمولی با آدمای معمولی سختیای خودشو داره ولی به نظم بهتر جلو میره و میگذره
رشتتون خیلی تاپه👌🏻 میتونید مستقل شین راحت باهاش البته باید شوهرتونو راضی کنید
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
شوهرم انقد حساسه نمیزاره ک فقط میگه معلمی خوبه منم تاحالا شرکت نکردم از پارسال حقوق اومده آموزش پرور ...
کار آموزی چیز خاصی نیست بگو برا سرگرمی میخوام برم برو دستیار یه خانم وکیل بشو
ولی اسی خودتا دست پایین نگیر حقوق هم رشته خوبیه
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)