2777
2789
عنوان

جاری پزشک 🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 4826 بازدید | 144 پست
مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی شاید باورت نشه پدرشوهرم همش میگه طلاقش بده برات یه کارمند بگیرم چون من ...

میفهمم دردناکه

ببین من یه همکار آقا داشتم ایشون لیسانس حقوق از دانشگاه سراسری اصفهان داشت ارشدشم دانشگاه آزاد همون اصفهان گرفته بود بعد خورد به جریان فوت شدن باباش و یه دو سالی رو افسرده شد ایشون کارپرداز اونجا بود ولی اینقدر همت کرد همینجور که پشت ماشین بود و از اینور به اونور میرفت ویس های آزمون وکالت رو گوش می‌داد و همون سال قبول شد و یک سال کاراموزیشو گذروند و یسری پرونده های کوچیک و بد مشاوره تلفنی می‌گرفت و من خیلی براش خوشحال بودم اینقدر تشویقش میکردم که برای چاپ کارت ویزیتش دوران کارآموزی طرحشو از من نظر خواست و همونو چاپ کرد😥 خیلی خوشحالم براش ولی آخرش خودشو کشید بالا.....برات تعریف کردم که ببینی این چیزا هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بخاطر شغلش نگران نیستم خانواده شوهرم بخاطر اون هی تحقیر و خورد میکنن منو قبلا هم سابقه داشته

ولشون کن بابا زیاد باهاشون در رفت و آمد نباش با شوهرتم صحبت کن وقتی اصلا رشتت تجربی نبوده یعنی پزشکیو دوست نداشتی خیلیا هستن دوست ندارن کارشون با خون و مریضیای ادم باشه

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷  شهید تهرانی مقدم دمت گرم🇮🇷

ولشون کن بابا زیاد باهاشون در رفت و آمد نباش با شوهرتم صحبت کن وقتی اصلا رشتت تجربی نبوده یعنی پزشکی ...

میدونین رو شوهرمم تاثیر میزاره بالاخره شاید ته دلش اونم ناراحته من چرا شاغل نیستم 

❤🤍❤
جاری خواهرم متخصص مغز و اعصاب خود خواهرم ارشد داره و معلمه، ولی بازم میگه بدترین و افتضاح ترین موقعی ...

اینجا همه گفتن مهم نباشه بی تفاوت باش ولی بخدا سخته من خودم میدونم مگه میشه بی تفاوت بود؟

❤🤍❤

اولش یکم سخته ولی عادی میشه برات توجهی نکن

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
اینجا همه گفتن مهم نباشه بی تفاوت باش ولی بخدا سخته من خودم میدونم مگه میشه بی تفاوت بود؟

من بودم خیلی حسودیم میشد. جاری ندارم ولی زنداداشم حسابداره حسودیم میشه . حسادت یک احساس طبیعی هس دست خودمون نیس که

اینا همش بهونسمن یکی از زنداییام مهندس برق ۴۰ سالشه کنکور داد الان ترم ۳ پزشکی عمومیه اگ بخای حتما ...

وای ماشاالله به زن داییت چه اراده ای 

بچم داره؟بچش چند سالشه؟

من عاااشق زمستونم❤️
شوهرم انقد حساسه نمیزاره ک فقط میگه معلمی خوبه منم تاحالا شرکت نکردم از پارسال حقوق اومده آموزش پرور ...

پسر عمه من حقوق هست یه جوری پرستیژ میگیره انگار دکتر 

هیچ فرقی نداره با پزشک 

سه تا دفتر گرفته تو شهرهای مختلف ۲۸سالش هست هنوز بدون  کت شلوار ندیدمش