2777
2789

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه 

مشاور کنکور تجربی هستم

یه مشکلی برام پیش اومده بچه ها دعا کنین حل شده

سوالاتتون و بپرسین جواب میدم 

سلام عذر میخوام پسر من انسانی هست یازدهمه متاسفانه خیلی نمیخونه مثلا روزی دو ساعت فقط در حللیکه بهترین مدرسه شهر کوچکمون میره البته تو مدرسه هم ساعت مطالعه دارن هرچی میگم بیشتر بخون گوش نمیده همش پای تلویزیون هست یا بازی. 

بهش میگم معلم خصوصی بگیرم میگه نه بلدم ولی نتایج ازمونش خیلی بده بخصوص اللان که نهاییه چه کنممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حال حاضر بزرگترین مشکلم اینه که روز کنکور روز اول یا دوم پریودیمه نمیدونم چیکار کنم عقب بیوفته

کاری نکن. قرص و داروها حالت رو بدتر میکنن. در ضمن خیلیی از دانش اموزا اون روز به خاطر استرس شدید پریود میشن

در حال حاضر بزرگترین مشکلم اینه که روز کنکور روز اول یا دوم پریودیمه نمیدونم چیکار کنم عقب بیوفته

به نظر من حتما برو پیش دکتر متخصص زنان

بهش بگی بهت احتمالا قرص ال دی بده

همین تایم برو چندماه تا کنکور بخوری باعث میشه که عقب بیفته و اون روز نباشه 

خیلی موضوع مهمیه به نظرم 

حتما برو 

سلام عذر میخوام پسر من انسانی هست یازدهمه متاسفانه خیلی نمیخونه مثلا روزی دو ساعت فقط در حللیکه بهتر ...

الان رقابت تو رشته های انسانی هم خیلی زیاده

یازدهمم که نهایی شده 

مخصوصا این تایم خیلی باید بخونه

به نظرم یه مشاور خوب ترجیحا حضوری خیلی می‌تونه کمک کننده باشه

طوری که خودتونم نظارت داشته باشین رو برنامه و جلسات مشاورش و...

کاری نکن. قرص و داروها حالت رو بدتر میکنن. در ضمن خیلیی از دانش اموزا اون روز به خاطر استرس شدید پری ...

من یکی از دوستام دقیقا این شرایط دوستمون و داشت رفت دکتر و اوکی شد 

باید از چندماه قبل بخوره که اگه عوارض داشت نخوره

ولی خب سخته واقعا 

ممکنه پریودی اذیت کننده ای داشته باشه سر آزمون تمرکز نداشته باشه یا مسکن اینا بخوره خوابش بیاد خدایی نکرده

برای همین دکتر بره خیلی بهتره 

به نظر من حتما برو پیش دکتر متخصص زنانبهش بگی بهت احتمالا قرص ال دی بدههمین تایم برو چندماه تا کنکور ...

ماه بعد کنکوره وقتی ندارم

با پزشک عمومی صحبت کردم گفت یا قرص ال دی یا آمپول که دوتاشم باعث میشه بهم بریزی

من چون این قرص رو مامانم خیلی تاثیرات بدی داشته احتمالا به صورت ارثی رو منم تاثیرات خیلی بدی میزاره بخاطر همین امتحان نکردم

وگرنه از ۵،۶ ماه پیش تو فکرشم و با انواع روشای سنتی سعی کردم این اتفاق نیوفته ولی از شانسم انقد چرخید تا افتاد دقیقا روز کنکور

من یکی از دوستام دقیقا این شرایط دوستمون و داشت رفت دکتر و اوکی شد باید از چندماه قبل بخوره که اگه ع ...

من سینه درد شدید میگیرم هرچقدم مسکن بخورم رو سینه درد تاثیری نداره و این خیلی آدمو کلافه میکنه

کمر دردم که هست روز کنکور میگن هیچ قرصی نخورید نمیدونم چیکار کنم💔

سلام من یازدهم تجربی ام یه ماه بعد از امتحان نهایی میخوام واسه کنکور بخونم ولی روش کنکوری خوندن رو هنوز بلد نیستم باید اول چیکار کنم مثلا اول بیام کتاب های دهم و یازدهم رو اول یه دور تشریحی بخونم و بفهمم بعد تست بزنم؟و اینکه برای تست زدن چه کتاب های استفاده کنم؟

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود...

سوالاتت و بپرسم عزیزم❤️

عزیزم من دهمم ترم اول نعدلن ۱۹ و ۹۰ خیلی درسم خوب بوددد هوا برم داشت  جو گرفتم از ترم دو هیچی نخوندم قرار بود عید بترکونم نترکوندم ترکیده شدم بلکهه

خیلی اعصابم ریخته بهم ذهنم عذاب وجدان گرفتم 

میخام بخونممم میخان دوباره همون دختر بشممم میخام جبران کنم نمرات بد ترم دو همچی کلی امتحانم دارم در اینده خیلی نزدیک 

بد بخت شدم 

هدفم دندونپزشکیه 

ماه بعد کنکوره وقتی ندارمبا پزشک عمومی صحبت کردم گفت یا قرص ال دی یا آمپول که دوتاشم باعث میشه بهم ب ...

خب ال دی و امتحان میکردی از بهم میرختت اونوقت نمی‌خوردی

چون خودتم گفتی پریودیت اذیت می‌کنه پیشگیری کنی که اون روز نیفته خیلی بهترت