2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره ما بخوابیم

1062 بازدید | 55 پست

شوهرم خیللللی تو خواب حرف میزنه و تو خواب دعوا  میکنه و بعد یهو میپره از خوابو بلند بلند حرف میزنه و .وقتی صبح بهش میگم یادش نمیاد ..... کسی تجربه داره که باید چه کرد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت نميذاره تو بخوابي من نصفه شب پا ميشم ظرف ميشورم از دستم ميرفته بيدار ميشه نميذارم بخوابه يا بار تا مرز سكته هم پيش رفت 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

فکر کنم فشار کارش زیاده رو اعصابش تاثیر گذاشته بهش شربت زعفرون یا گل گاو زبون بده شبا بخوره

تا راحت بخوابه

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

اگر نمیپذیره ازش فیلم بگیر و نشونش بده تا برای درمان بره پیش روانشناس.

اگرم قبول داره که اینجوریه با هم برید چون اینا ریشه داره ممکنه از کارش باشه یا ی چیزی توی گذشته.

برای مامان شدنم صلوات میفرستی؟😢❤👼