2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره ما بخوابیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 55 پست

شوهر من ✋ فرقش این ک تو خواب خیلی ابراز علاقه میکنه. نمیدونم فازش چیه. در طول یک شب اندازه یک سال ابراز علاقه میکنه 😕 ب روش هم ک میارم میگه یادم نمیاد.

حالا اگه اون شب قبل خواب با دل درست نخوابه. یعنی باهاش قهر باشم تا صبح تکون نمیخوره یک کلمه هم حرف نمیزنه 😕😐

واقعا هیچ روشی بلد نیستم ک اینکارو نکنه

🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکی از دوستانم این طوری بود و تو خواب راه می افتاد من همیشه اگه پیشم بود حرف که میزد تو خواب جوابش مبدادم تا اروم شه و راه نیفته ، خدا رو شکر وقتی عصابش اروم بود این مشکل پیش نمیاومد

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
چی میخونه؟؟  دخمل صورتی دل منو بردی 😆

هر چی صبح گوش کنه همونو میخونه من از شوهرم مطمعنم چون میدونم صبح هر کاری کنه شب تو خواب میگه خخخخ

واااا

این روش امتحان شدست عزیزم😅شوهرم منم بعضی وقتا که خروپف میکنه میزنم تو پهلوش بعد خودمو میزنم بخواب...

البته چن بارم شرمنده شدم شدید صبحش بیدار شده میگه الهی اینقد تو روز فعالیت داری شبا نااروم میخوابی😶😶

همسر من پرش زياد داره، اينو قبلا گفتم يه شب دستش اومد تو صورتم ساعت غول اساشم دستش بود، يهو داد زدم پريد گفتم دماغم داغون شد تنها اميدم همين دماغه اونم بزن بتركون

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷