2777
2789

پسرم 6ماه و 7 روزش هست 

علائم دندون داره 

تا می‌خوابه با گریه و بی قراری و درد با جیغ و چشم بسته بیدار میشه بی تابی میکنه 

منم دارم میمیرم از بی خوابی 

پاراکید هم دادم ولی خوب نمیشه 

چیکار کنم تو رو خدا یکی بهم بگه تا 2سال اینجوریه یا نه دندون اول اینجوریه چرا دیگه در نمیاد 

ممکنه ویتامین کم باشه در نمیاد 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنتی کید باریچ بگیر بمال ب لثه هاش

خواب بچه مختل شده کلا 

ژل رو خیلی از بچه ها جواب نمیده

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
خواب بچه مختل شده کلا ژل رو خیلی از بچه ها جواب نمیده

من میزدم برا بچم باعث میشد دردش کمتر بشه اگر خواب بچه مختل شده ک طبیعیه بلاخره اذیته یا شاید جاییش درد میکنه ببرش پیش دکترش

من میزدم برا بچم باعث میشد دردش کمتر بشه اگر خواب بچه مختل شده ک طبیعیه بلاخره اذیته یا شاید جاییش د ...

بردم دکتر جایی جز دندون درد نداره

پس تحمل کن اولین دندون ک در بیاد خیلی بهتر میشه دیگ بعد نمیفهمی کی همه دندونا در اومد 😂

میشه برام دعا کنی به شدت کم آوردم 

تنهام 

مامانمم نیست رفته پاش رو عمل کنه دارم دق میکنم 

مریض شدم 

میشه برام دعا کنی به شدت کم آوردم تنهام مامانمم نیست رفته پاش رو عمل کنه دارم دق میکنم مریض شدم

درکت میکنم من کم آوردم دخترم خیلی ب بچه کوچیکم حسادت می‌کنه دیوانم کرده یا بهش اسیب میزنه یا هر جور شده حسادتشو بروز میده منم ک شیرم قشنگ داره خشک میشه خیلی اذیتم خیلی 😭😭