2777
2789

شوهرم میگه حنابندون فقط من دعوت کردن تو دعوت نکردن حنابندون مجردی دعوت کردن

در حالی که امروز مادرش گفت نه هر دو دعوتیم بعد من به شوهرم گفتم دعوت کرد

به نظرتون چیکار کنم حتی شده اگه دعوا کنم اون بدتر دعوا می‌کنه که بره 

عروسی هم که می‌ره یه دختره بوده که اون می‌خواسته ندادن بهش اون دختر فامیل داماد 

خیلی عصبانیم 

به نظرتون منم برم حنابندون اونجا هیچکس نیست کسی هم نمی‌شناسم 

زبان استخوانی ندارد اما انقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند 
شایدهم نظرش هنوز بااون دختره هست زیرنظرش بگیر

تو گوشیش دیدم به دختر پیام داده تو همه دنیا منی 

هر روز با من دعوا و بدرفتاری میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نرو ..چ کاریه بری

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

تو گوشیش دیدم به دختر پیام داده تو همه دنیا منی هر روز با من دعوا و بدرفتاری میکنه

ادرس دختره روگیر بیار یه جاتنها گیرش بیار یه سیلی محکمی بزن توگوشش وای من اگه جات بودم دختره روجرمیدادم میدونم ک این کاره نیستی

ادرس دختره روگیر بیار یه جاتنها گیرش بیار یه سیلی محکمی بزن توگوشش وای من اگه جات بودم دختره روجرمید ...

من نمیتونم کار کنم خیلی بدبختم 

چرا نرم چرا اون باید تنها بره

اها شوهرت مبگ تو نری ؟ خودش بره!!

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

همین دیگه خودتوبدبخت نشون بدی روت سوارمیشه کاش جات بودم ومیدونستم باهاش چکارکنم چون برام پیش اومده ک ...

چیکار کنم