2777
2789
ایا وقتی اون بچه هم بزرگ شه برسه به وقت کلاس کنکور و دانشگاه آزاد و جهیزیه میتونن تامینش کنن؟

اره باید تلاش کننددر حد توانشون .

یه سری از آدمای فقیر چوب تنبلیشون رو میخورند .

همونجا هم تلاش کنند فکرشون به کار بندازم راه زیاده برای پول دراوردن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه الان نیان بگن خودتحقیری فرهنگ ایران پایینه، خیلی...نمونش برداشتن خاک هرمز آشغال ریختن تو طبیعت، ...

اره موافقم که اینارو اشخاص بی فرهنگ انجام میدن .اما فقط تو ایران نیست آدم بی فرهنگ همه جا هست

پول خوشبختی صد در صد میاره ....می‌دونم خیلیا موافقن .ولی به همون اندازه هم مخالف داره ...

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

اره موافقم که اینارو اشخاص بی فرهنگ انجام میدن .اما فقط تو ایران نیست آدم بی فرهنگ همه جا هست

نه همه جا نیست، نمونش آیا این رفتارا رو در ژاپن، کره، آلمان و... می‌بینی؟ افراد فاقد درک و شعور همه جا هست اما چون قوانین سفت و سختی دارند و مجازات می‌شن از ترس جریمه دست به این کارها نمیزنند. اما تو ایران نظارتی نیست، خود مردم هم رحم ندارند

اینکه آدمایی که خیلی پوشیده هستند یا خیلی باز لباس می‌پوشن شخصیت درستی ندارند 

اینکه هیچ چیز به انتخاب ما نیست همه چی توسط طبیعت تعیین میشه و تلاش و دعا امید بیجاست 

حیوون خونگی داشتن چندش ترین تصمیم آدم هاست

این سه تا به نظرم کافیه باقیش رو نمیشه به زبون آورد 

من مخالفم که میگن اعمال و ظاهر یه شخص به خودش مربوطه .

اون با ظاهرش و با کار هوایی که می‌کنه رو‌جامعه ای که بقیه در اون زندگی میکنند تاثیر می‌ذاره .

هر کاری کنیم هر چقدر تربیت فرزندمون درست باشه ‌

اونایی که درس خواندن میدونن در تربیت بچه درسته خونواده نقش بالایی داره اما جامعه هم بی تاثیر نیست .

پس بر خلاف نظر خیلیا بد حجابی بقیه به کل جامعه مربوطه

اگه الان نیان بگن خودتحقیری فرهنگ در ایران پایینه، خیلی...نمونش برداشتن خاک هرمز آشغال ریختن تو طبیع ...

ولی این یه نظریه کم طرفدار نیست 

خیلی هم طرفدار داره

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜