2777
2789
خانومای که نظرشان اینه حجاب هر کسی به خودشون مربوطه .حجاب یکی از شخصیت های یه فشرده از نظر من .اگه ه ...

کی گفته پوشش ما روی جامعه تاثیری نداره؟ قطعا تاثیر داره اما نه به اون شکلی که شما میگی.امثال شما تاثیر مخرب تری داشتید و هر دو گروه که مقابل هم قرار گرفتید یک پیام یکسان رو القا می‌کنید: زن چیزی جز بدن و بدن زن چیزی جز دستگاهی برای تغذیه جنسی نیست. کالبد زن باید به اندازه درست پوشیده باشه و نرمال.مثل بدن مرد که معمولا به طور گسترده و فراگیر برای تبلیغات جنسی استفاده نمیشه و پوشش معمولی دارند

نظریه کم طرفدار دیگم اینه که : 

ما ایرانی ها بیشتر از اینکه مردمان مهربانی باشیم، مهرطلبیم 

از تفاوت رفتارمون با یه خارجی اروپایی و خارجی خاورمیانه‌ای متوجهش می‌شید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخالفمثروتمندان بدون علم بسیاری وجود دارنثروت ثروت میاره و بی پولی نکبت....ثروت داشته باشی میری هرکش ...

عزیزم هرکس که ثروتمنده حتما علم و دانش هم داره که تونسته به همچین جایگاهی برسه حتی یک دزد

نه اینجا تو همین سایت زنا چقدر زنای اینجوری رو شماتت میکنند و میریزن سرش به خودش مربوطه پس

به نظرم اون زنا اشتباه میکنن

دنبال مقصر میگردن چون اگر شوهرو مقصر کنن باید براش کاری کنن و تغییری در زندگی بدن،اما سخته بهتره که نفر سوم مقصر شه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

@کردستان_زیبااا  

بیا اینجا پستاشو بخون تا متوجه تاپیکش بشی 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

مخالفمثروتمندان بدون علم بسیاری وجود دارنثروت ثروت میاره و بی پولی نکبت....ثروت داشته باشی میری هرکش ...

علم فقط این نیست بری مدرسه چهار تا سوال دینی جواب بدی یه ۲۰ بگیری و مدرک پایان دوره.علم گاهی در مغز آدمی هست که دیپلم هم نداشته اما از نظر اقتصادی هوش تجزیه تحلیل داره بالاخره یه علمی باید باشه باید توانایی سنجش داشته باشی،بازار رو بشناسی که بدونی چه کاری میگیره و مو به مو بفهمی چیکار کنی که تبدیل بشی به یه کارخونه دار یا تاجر یا ...موفق که جایگاهشو حفظ کرده وگرنه همون بار اول ورشکست میشی و کلی بدهی بالا میاری یا پول پدرتو هم به باد میدی 

تو یه ثروتمند نام ببر علم بیزینس خودشو نداشته و موفق شده!

یکی دیگه : 

ما آدما موجوداتی بودیم که از کنترل طبیعت خارج شدیم

اگه طبیعت و زمین قدرت اینو داشت هوشیارانه کاری رو انجام بده قطعا کاری که میکرد کشتن انسان و مغز عجیبش بود

ما اصلا بهترین موجود روی زمین نیستیم بلکه بدترینشونیم 

اینکه فکر کنیم بهتریم از خودخواهیمونه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
جان؟

کاربری در مورد پستی که اینجا گذاشته تاپیک زده تگتون کنم؟!

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

علم فقط این نیست بری مدرسه چهار تا سوال دینی جواب بدی یه ۲۰ بگیری و مدرک پایان دوره.علم گاهی در مغز ...

منظور من از علم همون تحصیلات مدرسه و دانشگاست...

بله درسته هر حرفه ای هوش و ذکاوت خودش رو میخواد برای پیشرفت

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
به نظرم اون زنا اشتباه میکنندنبال مقصر میگردن چون اگر شوهرو مقصر کنن باید براش کاری کنن و تغییری در ...

ولی به نظرم بیراه هم نمیگن جامعه با قوانینش پابرجاست همینقدر که انتظار داریم مردی به خانوادش متعهد باشه همونقدر هم انتظار داریم اون شخص سوم با تصمیمات و حرکتهای اشتباهش باعث نابودی زندگی همجنسش نشه زیاد دیدم تو این سایت که حق رو به خانمایی که دوست دختر مرد متاهل میشن میدن و ازشون دفاع میکنم ولی مرد رو میکوبن ولی در واقعیت همشون چندش اورن چون هر کدوم به نحوی بی وجدانی و حق خوری انجام دادن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر توضیح می‌دین؟

مهربانی از روی محبت و بدون انتظار جبرانه، اما مهرطلبی از روی نیاز به تأیید دیگران و ترس از طرد شدن.

با اروپایی ها مهربونن چون تصویر زشت عدم پیشرفت اقتصادی، صنعتی، فرهنگی و... رو می‌خوان با مهربون بودن نسبت بهشون جبران کنن، دنبال تاییدشون که از اروپایی ها تایید و تشکر بگیرن. هی ازشون می پرسن نظرت درباره ایران چیه؟ به نظرت ایرانی ها خوشگلن؟ (😐) 

ولی با توریست خاورمیانه‌ای این رفتار رو ندارن، چون از اون فرد خاورمیانه‌ای وضعیت کشورمون بهتره و نیاز به تایید گرفتن ازشون نیست