2777
2789
عنوان

خانما این کار با این حقوق چطوره

89 بازدید | 11 پست

منشی مرکز فیبروز ابرو که محیطش کاملا زنونه اس

کارش فقط کارت کشیدن برای مشتریاس 

ساعتشم از ۱۰ تا ۶ عصره 

حقوق میگه ماهی ۵ تومن 

به نظرتون خوبه قبول کنم ؟ 

متاهل هستم و همسرم از صبح تا شب نیس خودش ساعت ۱۱ شب میاد 

همسنگرمی❤️چه کنارم باشی ،چه دور ، چه صد قدمیم✨

من به شخصه میرم سر همچنین کاری

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهبا این ساعت کاری میتونی کاری پیدا کنی ک حداقل ۱۰ حقوق بگیری۸ ساعت کاری ۵ تومن ینی مفت بری

اره ولی خواستم جای زنونه باشه و ارایشگاه نباشه وگرنه منشی ارایشگاه ماهی ۱۰ بود که نزفتم چون همسرم میگه محیط ارایشگاه رو دوس نداره 

اینجا یه مرکز فیبروزه مثل مرکز لیزر 

همسنگرمی❤️چه کنارم باشی ،چه دور ، چه صد قدمیم✨

خیلی کلی گفتی

مثلا تحصیلات خوبی داشته باشی ن کار خوبی نیست

یا چ بدونم امکان پیدا کردن ی شغل دیگه داری یا ن؟

اگه تفننی میخوای کار کنی خب بد نیس کارش راحته رسما کار بخصوصی نمیکنی

ولی مسیرت رو درنظر بگیر ببین با خرج رفت و امدت اصلا میصرفه واست چون ۵ت واقعا خیلی کمه پول کفش و لباس و ارایشی نیس که باید بزنی

اینکه امکان افزایش حقوق داره یا ن رو هم در نظر بگیر

اره ولی خواستم جای زنونه باشه و ارایشگاه نباشه وگرنه منشی ارایشگاه ماهی ۱۰ بود که نزفتم چون همسرم می ...

خب عزیزم حقوقش خیلی کمه

ینی شما پول مانتو شلواری ک باید بپوشی بپری سرکار و کرایه مسیرت بیشتر از ۵ تومن میشه

فقط خستگی برات میمونه

درسته ک میگی فقط کارت حساب کردنه، ولی بهرحال ۸ ساعت از روز شما درگیره و خسته میشی

حالا که میخوای بری سر کار حتی برای سرگرمی باید حواست به ساعت کاری زیادش باشه همش روی صندلی کمر آدم داغون میشه و ۵ تومن کمه، هزینه رفت و برگشت رو در نظر بگیری،ولی در کل تجربه جدیدی هست میتونی امتحان کنی

خب بستگی به خیلی چیزا داره 

مسیرت دوره یا نزدیک 

هزینه ی رفت و آمدت چقد در میاد 

هدفت سرگرم شدنه یا پول نیاز داری 

من خیلیارو دیدم با مبلغ کم شروع کردن بعد صاحب کار راضی بوده افزایش حقوق داده

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی..