2777
2789
عنوان

دیشب انقدددد

207 بازدید | 15 پست

گریه کردممممممممممم پلکام ورم کرده،چشام میسوزه،درد میکنه،حرارت داره انگار. از چشام اشک میاد خودش،سرمم درد میکنه بخاطر چشمم

۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰         ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آخه؟

دیروز مثلا ۱۳ بدر بود،روزی باید خوش بود و تفریح رفت.

شوهرم به زور منو میبره تو خانوادش،حرف و حدیث پیش میاد،بعد من میام واسش تعریف میکنم،بحث و دعوا راه میندازه،منم شروع کردم به گریه و ...

دیروز مثلا ۱۳ بدر بود،روزی باید خوش بود و تفریح رفت.شوهرم به زور منو میبره تو خانوادش،حرف و حدیث پیش ...

خوب اینکه گریه نداره، اون هم به اندازه ای که سردرد و چش درد بگیرید، باید مهارت چگونگی رویارویی با مسایل خانوادگی را یاد بگیرید.

خوب اینکه گریه نداره، اون هم به اندازه ای که سردرد و چش درد بگیرید، باید مهارت چگونگی رویارویی با مس ...

چیکار کنم؟ یکی پررو بازی درمیاره،یه طلام زورس میاد بکنه،کوچیکتر هم هست...تو جمع بد حرف میزنه،طعنه و کنایه،چی میپوشی،چی نمیپوشی،کجا میری کجا میای..

نه دیشب که اومدیم خونه.کلا بقیه رو راضی و خوشحال نگه میداره،منم هرچی بشم مهم نیست،سر هرچیزی بحث و گر ...

همون که شعور اینو داره جلوی بقیه اینجوری رفتار کنه کلیه دو هیچ جلویی ..سر چه اخه میای تو خونه دعوا تو جمع به زنش احترام نمیزاره یا چی

نه دیشب که اومدیم خونه.کلا بقیه رو راضی و خوشحال نگه میداره،منم هرچی بشم مهم نیست،سر هرچیزی بحث و گر ...

چندوقته ازدواج کردین؟ ب مامانش وابستس؟ یه دوبار ولش کن تنها بره خودتو بزن ب مریضی وقتی تو نری اونا بیان باز تو نری یه چن دفعه کم کم اونام نمیان دیگه میفهمن رفت امدو کم میکنن

|•وتی لە حاڵت بڵێ، وتم:دڵی وێران، سەری حەیران،خەمی شاراوە، لاشەی بێ گیان•|🫠🤎🕊

همون که شعور اینو داره جلوی بقیه اینجوری رفتار کنه کلیه دو هیچ جلویی ..سر چه اخه میای تو خونه دعوا ت ...

نه اصلا شعور نداره به قرآن.اصلا نداره.

فقط بخاطر اینکه بقیه سرزنشش نکن یا تحقیرش نکنن،سرکوفت نزنن بهش.تو جمع حرفی نمیزنه یا حرکتی نمیکنه،وگرنه به خاطر احترام به من نیست.اصلا هیچی واسش مهم نیست،زن مثل برده اس واسش.فقط ازدواج کرد که به مهمونیاشون برسه،منم این وسط بازیچه ام و برده.کلا خودخواهه

چندوقته ازدواج کردین؟ ب مامانش وابستس؟ یه دوبار ولش کن تنها بره خودتو بزن ب مریضی وقتی تو نری اونا ب ...

عروسی حدود ساله،با عقد حدود ۳ سال میشه.

نه من اگه رو به موت هم باشم میگه باید بیای.به خاطر اینکه ارث پدرش بهش برسه.دور و بر خانوادش باشه.

من الان ۵ ماهه هرچی مناسبت بود هیچکدومو نرفتم پیش خانوادم،کلا فقط ۲ بار مادرم دیدم تو این ۵ ماه،پدرمو ۴ ،۵  ماهه ندیدم. یعنی میگه هر مناسبت باید بریم پیش پدر و مادر من.منم فقط تحمل کنم،هیچی هم نیام واسش تعریف نکنم.فقط خودم حرص و جوش بخورم تا سکته کنم.

خودش بنا به یه دلایلی پدر و مادرش رو هر روز یا حداقل هفته ای ۵ روز میتونه ببینه،ولی من الان ۵ ماهه فک کنم  پپدررمو ندیدم.💔

نه اصلا شعور نداره به قرآن.اصلا نداره.فقط بخاطر اینکه بقیه سرزنشش نکن یا تحقیرش نکنن،سرکوفت نزنن بهش ...

هعی بابا مرد اصلا مراعات نمیکنه ها جلوی جمع تحقیر کنف و اینا میکنه باز میگم دوهیچ جلویی مردا یهو بزنه سرشون تو خیابون درو هنسایه ابرو برن .خودتو ناراحت نکن همه مردا همینن گند اخلاق آبرو بر بشینن تو خونه بهتره 

هعی بابا مرد اصلا مراعات نمیکنه ها جلوی جمع تحقیر کنف و اینا میکنه باز میگم دوهیچ جلویی مردا یهو بزن ...

بخدا امشب بیاد خونه سکته کنه خوشحال میشم،انگار زنجیرو از دست و پام گرفتن،آزاد میشم،رها میشم،نجات پیدا میکنم.😔💔😭😰