2777
2789

لطفا یه روش بگید ک 80نود درصدی باشه البته اگه هست

خدایا همینطور ک دل منو شاد  کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم کم کم دارم به همین نتیجه میرسم

خدایا همینطور ک دل منو شاد  کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...

چه عجله ای دارین الان که سونوگرافی هست پس اون قدیما چه کار میکردن

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم
حدسم اينه پجه شما دختره🙁

عجیبا غریبا

چه عجله ای دارین الان که سونوگرافی هست پس اون قدیما چه کار میکردن

اوووووه کو تا سونو

آدم یاد ترشی خونگی می افته. فکر نمیکردم تو قرن ۲۱ ، از این تاپیکا هم زده بشه. تشخیص جنسیت خونگی 😁

چ ربطی داره

لابد شما از این روشا تا حالا تو نت چیزی نخوندید

تو قرن بیست و یک خیلی از مردم هم هنوز همون ترشی خانگیارو میخورن

وقتی حواست نیست بگو یکی رو سرت نمک بریزه ببین دماغ ات می خواره یا سرت رومی خوارونی بیا بهت بگم بچت چ ...

دماغ پسر 

سر دختر

اینا همه مثال نقض داره عزیزم مرسی

وقتی حواست نیست بگو یکی رو سرت نمک بریزه ببین دماغ ات می خواره یا سرت رومی خوارونی بیا بهت بگم بچت چ ...

اگه دماغت رو خاروندی پسره. ..اگه سرت رو خاروندی دختر ........ منم امتحان کردم و دماغم رو خاروندم و الانم نینیم پسره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر که میشوی تمام زندگیت میشوددعاو التماس وخواهش از خدا برای عاقبت بخیرشدن   فرزندت🍃 بهترین هدیه برایت میشود سلامتی جسم و روح بچه ات🍃 بیشتر فکر میکنی به مادرت......مادربزرگت....مادرمادربزرگت ..اینکه آنها چه سختی ها کشیده اندو چه آرزوهایی داشتند🍃 غم،اندوه و شادی ات هم رنگ دیگری میگیرد و همه آنها گره میخورد به حال فرزندت🍃 تمام کوه های عالم برسرت خراب میشود وقتی به اندازه نیش سوزنی در پای فرزندت میرود🍃صبور میشوی وباحوصله ،انگار نه انگار که تاهمین دیروز بی حوصله ترین آدم روی زمین بودی🍃خوابت هم با خواب فرزندت تنظیم میشود انگار نه انگارکه تا همین دیروزخوابت از خواب زمستانی خرس هاهم سنگین تر بود    🍃ذوق زده ترین انسان دنیا میشوی با هر کار عادی فرزندت 🍃 دل نگران تمام مادرهای زجر کشیده دنیامیشوی غبطه میخوری به آنها که فرزندشان رادرراه خدا دادند   🍃نگاهت هم مادرانه میشود عمیق،دقیق،عاشق و اشکبار 🍃دلت تنگ میشود برای مادرت و روزهایی که یادت نمی آید در دلش چه هاگذشته⛄💛❤