2777
2789

پسر دایی بابام دهه هفتادیه..مجرده و اینم بگم خودش شغل خاصی نداره فقط با پول دایی خدا بیامرزم( همون دایی بابام) در حال زندگی و عشق و حاله.شایدم فعالیتی کاری داره ولی باور کنید کلا سالی ماهی ما باهاشون هیچ رفت و امدی نداریم.از یطرفم زنداییم خیلی زن موزی ایه و از ما بدش میاد و چون خیلیییی وضع مالیشون توپه؛شوهرش کویتی بوده؛خودش دستاش پر طلاست زندگیشونو ک دیگ نگم براتون.(داییم از ۶ سالگی تا ۶۰ سالگی تو کویت زحمت کشید و خودش فوت کرد)؛این زنداییم همیشه مارو از خودش پایین تر میبینه و نگاه بالا ب پایین داره بهمون یا بهتر بگم مارو هیچی حساب نمیکنه.منم حقیقتا اصلا ن از خودش ن از فیس و عفاده بچهاش خوشم نمیاد.چند وقت پیش رفته بودیم عروسی پسر خاله م؛؛؛موقع رفتن پسر دایی بعد دوسه سال منو دید؛منم لباسم تمام سفید بود و اوکی بودم از هر لحاظ...باهاش ی احوال پرسی ساده کردیم؛خلاصه ک به هر دلیلی سعی میکرد دم دست باشه یا نزدیک قسمت خروجی خانما باشه منم اصلا حواسم ب این قضیه نبود؛تا فرداش ک دیدم تو اینستا درخواست داد و بعد چن روز گفت بهم.

الان نمیدونم چیکار کنم.پسره خودش خیلی خوب و محجوب و همچی تمومه.ولی خونوادش و مادرش:))

عقلم میگه باید ردش کنم

شمانظری ندارین؟

🦋🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقلت درست میگه

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
دیگه اگه پسره رو می خوای با پی خانواده اش رو هم به تنت بمالی، من بودم رد می کردم، ازدواج با فامیل خی ...

منم همین فکرو میکنم؛نمیخوام ی عمر تحقیرم کنن چون شخصیتشون همونجوریه

🦋🌹

ردش کنخانمای سایتو دیدی بخاطر رفتار خونواده شوهر از خود شوهرم متنفر میشن؟ توعم همونجوری میشیخونواده ...

صد رحمت ب عفریته.یچی میگم و یچی میشنوی اصن..یبار رقتم خونشون نکرد یه لیوان اب بهم بده.چای و پذیرایی بماند

🦋🌹

من مسئلم شغلش نیست.مادر و خونوادشه ک مارو هیچی حساب نمیکنن

مسئله ی بزرگی هم هست خانواده.ولی واقعا سغلش هم یاید مسئلت باشه نع بخاطر درآمدش بخاطر سنجش جنم و میزان مسئولیت پذیریش

ببین من نمیگم پول اصلا مهم نیس چرا مهمه اتفاقا 

ولی احلاق خانواده ش هم مهمه دیگه خیلی هم مهمه چون توی زندگی خودم دیدم خانواده خیلی اهمیت داره میگم وقتی مامانش ،شما هنوز عروسش نشدی اینجوری رفتار میکنه فردا پوستت رو میکنه انقد مادر شوهر بازی در میاره 

بعدم پسره بیکاره بیکاری اصلا خوب نیس صرفا سرکار برای پول نیس کلی چیزه دیگه به ادم اضافه میکنه 

به نظرم موردای بهتری برات پیدا میشه ایشالا 

ولی بازم هرجور خودت صلاح میدونی