2777
2789

از خوبی ها و سختی های زندگی تون بگید.

من میخام جدا بشم.

اما ترس از تنهایی.مشکلات مالی،و....منو دچار تردید میکنه...

چی رو می خوای بدونی ی کتابه بعد طلاق همین رو بهت بگم هیم کس واست فرش قرمز پهن نکرده

اینو میدونم.از سر ناچاری باید طلاق انتخاب کنم.چهارده سال زندگی با ترس ..خسته شدم مریض و افسرده شدم.میخام این راهو انتخاب کنم حداقل اذیتم نکنه.میخام بدونم خودمو برا چه سختیایی آماده کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق سخته و پر از مشکلات هست

اما برای من بهتر از اون زندگی جهنمی هست

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

خوبیش اینکه اقا بالاسرنداری ک هی بهت امرو نهی کنه ازاد ازادی میشی خانوم خودت و شاید ممنکنه بعد جدایی مورد مناسبی برات پیش بیاد و بخوای ازدواج کنی 

بدیش اینکه ک کسی کنارت نیست و هواتو نداره و تنهای تنهایی و اگ پشتوانه مالی نداشته باشی حسابی زندگی برات سخت میشه

خوبیش اینکه اقا بالاسرنداری ک هی بهت امرو نهی کنه ازاد ازادی میشی خانوم خودت و شاید ممنکنه بعد جدایی ...

اره

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

اینو میدونم.از سر ناچاری باید طلاق انتخاب کنم.چهارده سال زندگی با ترس ..خسته شدم مریض و افسرده شدم.م ...

خانماا کلا یادتون نره تو‌ یک انسان هستی یک خانم برای تو شاید خودخواهی باشه ولی تو قبل از جایگاه خانواده وهمسر ومادر و بچه باید به فکر سلامتی خودت باشی به فکر یه بدن سالم و آرامش و احساس خوب وحال روحی خوب از همه مهم تر کی گفته تو باید فدای بقیه بشی؟ کی گفته حتما باید از خودت بگذری تا بشی یه همسر خوب یه مادر نمونه ؟مهم اول جایگاه خودت احوال وارامش هات هست در طی مراحل زندگی تون پس خودتون فراموش نکنید اگ فراموش کردین کلی اذیت ها براتون زجر آور هاش میاره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خوبیش اینکه اقا بالاسرنداری ک هی بهت امرو نهی کنه ازاد ازادی میشی خانوم خودت و شاید ممنکنه بعد جدایی ...

با مستاجری و حقوق کارمندی معمولی خیلی اذیت میشم ازنظر اقتصادی.

مهریه نمیتونم بگیرم

اینو میدونم.از سر ناچاری باید طلاق انتخاب کنم.چهارده سال زندگی با ترس ..خسته شدم مریض و افسرده شدم.م ...

بی پولی 

توهین خانواده خودت 

تهمت 

تنهایی 

از همه بدتر و رنج آورتر ی مشت هول که دوره ت می کنن همه مردهایی که شمارت بیفته دستشون ی سلام بی جا خواهند کرد ی عید رو بیخودی تبریک خواهند گفت 

کم کم یاد می گیری چجوری ضایع شون کنی 

و اینکه میدونی حرف مردم نمیشه جلو دهنشونو بگیری و کلی پیشت سرت حرف درمیارن

قطع رابطه میکنم.

میرم شهر دیگه

شاید مهاجرت...

کلا وابستگی به قوم و خیش ندارم

بی پولی توهین خانواده خودت تهمت تنهایی از همه بدتر و رنج آورتر ی مشت هول که دوره ت می کنن همه مردهای ...

همه این سختی ها درمقابل زندگی سخت با یه مرد ک حامی نیست آزارگر هم هست، ارجح تره؟