2777
2789

ده ساله این منطقه ایم خیابان اصلی بودیم همیشه هیچوقت نمی‌دیدم از این چیزا

حالا ی سال نیمی هست خونمون عوض کردیم اومدیم بن بسته اول صبح رفتگر نمیاد جارو بزنه 

تا الان شش هفت سری یا کریم مرده دیدم اینجا 😭 یکی له شده بود یکی بی کله بود 

وای اصلا فوبیا دارم 😭 خونمون خیلی خوبه همسایه ها خوبن دسترسی خوبه فقط این مشکل برام شده مصیبت .دیگه آسمون نگاه میکنم موقع رد شدن از کوچه 😐

دلم میخواد اینجارو بفروشیم بریم 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که هر بار تو حیاطمون می بینم. کار گربه هایی هست که مدام میاند خونمون!  گنجشک. کبوتر. یا کریم  همه مدلی دیدم هر بار هم باید کلی پر و استخون بال پرنده جمع کنم

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بخاطر یاکریم اخه؟حالا خیلی بده ها منم میبینم دپرس میشم ولی ارزششو نداره

فوبیا پر دارم 

از اونام که نمیتونم گوسفند مرده ببینم 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
من که هر بار تو حیاطمون می بینم. کار گربه هایی هست که مدام میاند خونمون! گنجشک. کبوتر. یا کریم همه ...

وای چطوری با این مسئله کنار اومدی 

خیلی ترسناکه 😥 

اره ماهم کوچمون گربه زیاد داره 

مثلا اون روز دیدم یا کریمه رو کشتن بعد ماشین از روش رد شده پرس شده رو زمین 😭 تا ده روز ب زور غذا میخوردم

اگه بالکن دارین براشون خونه درست کنید گندم یا برنج بریزید براشون

فوبیا پرنده دارم 

انرژی منفی چیه خواهرم 

من لاشه حیوون مرده میبینم انگار جسد آدم میبینم 😥از خاطرم نمیره

از طرفیم خونه ها ثبات قیمت نداره هوف

فوبیا پرنده دارم

شاید چون فوبیا داری آنقدر برات آزار دهنده هست  من خودم اگه ببینم یکی داره یه پرنده رو آزار می ده ناراحت می شم و دعواش می کنم ولی یه موضوعاتی مثل شکار کردن گربه ها چرخه بقا طبیعت هست و حتی با اینکه می دونم شبش آمده کبوتر کشته و خورده ولی صبح کارش ندارم فقط میام پرهای تو حیاط جمع می کنم اون گربه اگه نخواد پرنده شکار کنه و بخوره از کرسنگی می میره. 

راستی تو کوچه (اصلی) ما هم هفته ای یه بار یا کریم کشته شده که روی زمین افتاده هست 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

شاید چون فوبیا داری آنقدر برات آزار دهنده هست من خودم اگه ببینم یکی داره یه پرنده رو آزار می ده نار ...

اره برا همونه . البته بستگی به روحیه هر شخصیت داره 

گربه های محل ما یا کریم نمیخورن ، کرم دارن فقط یا میان بازی کنن میزنن میکشنش،  خواهر خودمم گربه داره یکی دوبار رفت شکار کرد آورد برا خواهرم :/ به قصد کشت نبود اونام زنده موندن 

آها پس هر کوچه ای که بریم ممکن همچین چیزی ببینم 😭 کلا ما تو کوچه نبودیم قبلا خیابون اصلی بودیم که الان اینقدر ضرر رسیده بهمون نمیتونیم اونجا خونه بخریم

اره برا همونه . البته بستگی به روحیه هر شخصیت داره گربه های محل ما یا کریم نمیخورن ، کرم دارن فقط یا ...

🫂 تنت سلامت باشه.  این پرنده ها رو هم دیدی روت برگردن که نبینی و بهش فکر نکنی. هزاران سال دنیا با این چرخه بقا به حیاتش ادامه داده  اون گربه هم شکار نکنه برای بچه هاش غذایی نداره که ببره ، ما هم جزئی از همین چرخه هستیم!