2777
2789

سلام خانم ها ميخواستم چند نكته رو كه زياد اينجا ميبينم ياداوري كنم

توي اكثر تاپيكا ديدم كه سر مسائل خيلي كوچيك خانما ناراحت شدن و حتي گريه كردن ببينيد عزيزان بين خانم ها و اقايون تفاوت فكري هست برأي داشتن يه رابطه ي خوب بايد اين تفاوت هارو بشناسين و دو طرف هم ديگه رو درك كنين مثلا اقايون وقتي از يه محيط وارد محيط ديگه اي ميشن چند ساعت زمان ميبره تا بتونن سازگار بشن يعني وقتي اقا مياد خونه شما فوري بگين بريم بيرون اقا واقعا دست خودش نيست نميتونه بياد اول بايد سازگار بشه

يا اينكه وقتي إز چيزي ناراحتين اقا شايد واقعا دليل ناراحتيتونو ندونه مثلا توي راه خانم به اقا ميگن اون گلا چه قدر قشنگه بعد اقا ميگفت تا شب خانم ناراحت بود و هركاري ميكردم خوشحال نميشد

اقا منظور خانومو نفهميده بود كه گلا قشنگه يعني برام بخرشون

يه تفاوت ديگه اينه كه با اقايون بايد صريح صحبت كنين و مثلا مستقيم بگين گلارو برام بخر

و يا وقتي اقا داد ميزنه مطمعن باشين بيدليل نيست شما رفتاري داشتين كه باعث عصبانيتش شده ازش بپرسين دليل رو

و در اخر اينكه هرمشكلي دارين اول با حرف زدن بين خودتون درستش كنين حرف زدن منطقي نه لجبازي و دعوا

و اگر هم درست نشد از يه مشاور كمك بگيرين

راهنمايي و مشورت با دوستان يا همينجا و استفاده كردن از تجربه ها خوبه ولي نه هر راهنمايي كه زندگي رو إز بين ببره بخاطر مسائل كوچيك

باور كنين بعضي از راهنمايي كردن دوستان و فاميل نه تنها باعث بهبودي نميشه بلكه بدتر هم ميشه پس در اخر من به عنوان يك روانشناس بهتون توصيه ميكنم از يه مشاور كاربلد راهنمايي بگيرين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از این همه تلاش برای نوشتن.

ولی نمیدونم چرا اکثر خانوم ها چه اینجا و چه کلا توی ایران

اینقدر مرد رو بالا میبرن.

حتما مرده یه دلیلی داشته داد زده خب بیخود کرده داد زده 

سیاست زنانه.فلان کار رو بکن .فلان کار رو نکن.

مردها یکم که ما زن ها اینقدر خودمونو میکشیم و بدی هاشونو ندید میگیرم یکم هم تلاش نمیکنن.

میشه برام دعا کنید🙏😔
ممنون از این همه تلاش برای نوشتن. ولی نمیدونم چرا اکثر خانوم ها چه اینجا و چه کلا توی ایران اینقدر ...

اقايون هم بايد اگاهي شون بيشتز كنن

•Before you judge me,make sure you're perfect•
ممنون از این همه تلاش برای نوشتن. ولی نمیدونم چرا اکثر خانوم ها چه اینجا و چه کلا توی ایران اینقدر ...

بعضي وقتا انقدر از دست يه رفتار خانم كلافه ميشن و چيزي نميگن كه يدفعه بروز ميدن خانم ها اكثرا همونموقع إز چيزي ناراحت ميشن بروز ميدن ولي اقايون برعكسن

اقايون هم بايد اگاهي شون بيشتز كنن

نمیکنن اصلا براشون مهم نیست.

مارو با فامیل و خانوادشون تنها میزارن.و توقع دارن هراتفاقی افتاد.متلک گفتن و هرکاری کردن.همسرشون لبخند به لب داشته باشه

والا من صدبار با همسزم در مورد حساسیت هام ناراحتی هام.چه همون موقع یه یه روز بعد و چه چند روز بعد گفتم.

ولی ناراحت میشه.میگه چه کنم.و حتی با خانوادش همکاری میکنه.

میشه برام دعا کنید🙏😔
كم حرفم هستن؟

اره اونم فقط به من میرسه کم حرفه پیش خانواده و دوستاش حتی خونواده من اینقد حرف میزنه میگن بسه سرمون رفت یه جا خوندم نوشته بود اگه شوهرتون اینجوریه احتمالا زن به حرفای مرد بها نمیده یا اگه چیزی بگه سرزنشش میکنه که مرد کم حرف میشه پیش زنش من الان خیلی سعی میکنم رعایت کنم 

نمیکنن اصلا براشون مهم نیست. مارو با فامیل و خانوادشون تنها میزارن.و توقع دارن هراتفاقی افتاد.متلک ...

خيلي مواقع اخلاق خانوادشىونو ميدونن و اگه حق با شما باشه ميدونن ولي حرفي نميزنن كه دعوا نشه و وقتي شما با خانوادشون تنهايين اوضاع از اين بدتر نشه