از سال ۹۸دارم تحملش میکنم هرروز نشده بدون فوش وکتکاری نگذره انقد زده تو سرم پشت سرم خیلی درد میکنه چشام کم سو شده خانوادم نمیتونن مستأجران وگرنه خیلی سال پیش فرار میکردم از دست این بچم روز خوش ندیده امروز صبح بلندشم خاستم برای بچم یه غذای خوب بزارم نزاشت جوری دعوا راه انداخته تو مفت خوری درصورتی که هرچی میخره من حتی دست نمیزنم همه رو خودش میخوره یا یزره میده بچه منتظر بهونس که فقط فروش وبی احترامی کنه شماره زن هم تو گوشیش دیدم که براشون پول میزنه خودمون مستاجریم ماهی هشت کرایه خونه میدیم چون پول پیشمون کمه زیرزمین ۵۰متری هیچی از خودش نداره ولی خیلی عذابمون میده همش میگه تو بچه گدایی جهیزیه هم آوردم همرو برد فروخت نصفشم شکوند میخواد منو انقد حرص بده صکته کنم خیلی آدم بدیه بدترین چیزا ازش دیدم بخاطر بچم تحمل کردم حس میکنم نمیتونم دیگه توان ندارم دوسال پیش درخواست طلاق دادم نیومد وگرنه طلاقمو گرفته بود بعد شیشه هم میکشه خیلی ساله مهریمم ۱۰تا سکه اونم عندالمطالبه نیست تهدیدم میکنه بقران موندم اگر بمونم که نمیتونم زندگی کنم واین هرروز باید بزنه توسرم وانگ بچسبونه بهم اگر برم همش تهدید چون آدم شیشه ای همه چی برمیاد
موندم من باید چیکار کنم اگر نترسم از تهدیداش وبرم طلاق فردا نمیزاره آب خوش از گلوی منو بچه بره پایین اگرطلاق نگیرم بچه فردا میشه یه آدم تو سری خور مثل من که میزاره همه بهش زور بگن دلم برای مظلومیت بچم میسوزه🥹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اگر بتونی ثابت کنی که شیشه ای است، صلاحیت نگهداری بچه را دادگاه بهش نمیده، میتونی طلاقت را بگیری، از تهدیدات هم نتذس، اینا خودش از چیت گربه کردن هم میترسن، اما طوری وانمود میکنن، که انگار که شیر ن، نترس، اگر واقعا نمیتونی تحملش کنی
عزیزم اگر بتونی ثابت کنی که شیشه ای است، صلاحیت نگهداری بچه را دادگاه بهش نمیده، میتونی طلاقت را بگ ...
اونموقع رفتم دادگاه پدرو مادرم پیرن با خودم بردم اونا قسم خوردن وتو برگه نوشت بعد یکی منو ترسوند گفت اون شیشه ای بچه بهش نمیدن بعد من چون نه کار دارم نه خونه بمنم نمیدن درسته؟
گوه خورده غلط کرده تهدید میکنه.. همین مواد بهش نرسه سکته میکنه میافته. گور باباش طلاقتو بگیر خودت و بچه رو راحت کن ـچرا موندی با این عتیقهه.... یه مدت با خانواده زندگی کن. بعد برو سرکار تا پول دستت بیاد و بتونی زندگی رو بچرخونی. خواهر دوست من شوهرش معتاد بود هم مهریه گرفت هم بچه هارو. اصلا هم برنگشت خونه باباش.خانولده شم مستاجر بودن سرکار رفت. اللنم بچه هاش بزرگن. و هر چی بخوان براشون میخره باباشونم همچنان معتاد. با موندن کنار این ادم بچتم میشه کپی باباش. خودتو نجات بده تا جوونی
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
مجبوری یه راه درآمد جور کنی وگرنه راه فراری نداریاگه درآمد داشته باشی مجبور نیستی برگردی پیش خانواده ...
کار پیدا میکنم از کارنمیترسم اتفاقا از این جداشم پولم جمع میکنم پولم پیش کمکهای اطرافیانه وگرنه خودش حتی پول پیش خونه هم نداشت عوضش یجا ۲۰متری میرم فقط طلاق بگیرم بچم اول از همه راحت میشه
گوه خورده غلط کرده تهدید میکنه.. همین مواد بهش نرسه سکته میکنه میافته. گور باباش طلاقتو بگیر خودت و ...
ایشالا مواد بهش نرسه سنکوب کنه من خیلی وقت پیش حدود ۲.سال خودشم گفت برو دادگاه دادخواست طلاق بده من میام امضا میکنم ولی مشکل اینه که نیومد الآنم میترسم قرض کنم هزینه کنم وباز نیاد x
ایشالا مواد بهش نرسه سنکوب کنه من خیلی وقت پیش حدود ۲.سال خودشم گفت برو دادگاه دادخواست طلاق بده من ...
تو مدارک محکمه پسند از مواد کشیدنش جور کن ـاستشهاد محلی ـیالاخره میبرنش ازمایش.. شده چاخانم قاطیش کن ولی حتما طلاقتو بگیر.. یه کاری کن ببرنش کمپ اونجا پزونده که تشکیل بشه براش. طلاقت راحتتره ـ. بچه ت چند سالشه؟
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏