2777
2789
عنوان

شوهر معتادم منوزداز خونه بیرون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 22 پست
کار پیدا میکنم از کارنمیترسم اتفاقا از این جداشم پولم جمع میکنم پولم پیش کمکهای اطرافیانه وگرنه خودش ...

نمیدونم چی بگم اگه راه علاجی نیست و شوهرت ترک نمیکنه

جونتو برداری بهتر از کتک خوردنه، یکی از اقوام من اونقدر از شوهره کتک خورد که به مغزش آسیب رسیده پزشکها گفتن مغز کوچیک شده به خاطر ضربه و داره تحلیل میره. بنده خدا گاهی برادرهای خودشو نمیشناسه هیچی نمیدونه چی خورده چی نخورده. سه روز گشنه باشه نمیفهمه الان بچه هاشم ازدواج کردن تنها مونده ولی هیچی از دنیا حالیش نیست. در صورتی که جوونیاش خانم زیبا و بااستعدادی بوده الان ده بیست سال از سنش واقعیش مسن تر نشون میده. کتک ها عواقبش رو بعدا نشون میده متاسفانه. یکی هم هست به خاطر بدر رفتاری و ناراحتی اعصاب و کتک الان دقیق نمیدونم کجاش سرش یا کمرش آب جمع میشه مجبوره هی بره بیمارستان اون آب رو تخلیه کنن. به هر حال هیچ توجیهی وجود نداره آدم کتک رو تحمل کنه.

برات دعا میکنم ان شاالله مشکلت حل بشه

واین نیز بگذرد....

نمیدونم چی بگم اگه راه علاجی نیست و شوهرت ترک نمیکنهجونتو برداری بهتر از کتک خوردنه، یکی از اقوام من ...

این ترک بکن نیست باید بترسونمش یا نزارم توخونه بکشه بقران شوهر کارتون خواب ازاین بهتره این هم معتاده هم پررو یجوری رفتار می‌کنه انگار پسر پادشاهه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچم سه سال سالش ایشالا خبرمرگش بره کمپ سنکوب کنه

دختر تو میتونی کاری نداره پا پس نکش نترس. اون معتاده بابد بترسه. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

🥹🙏خدا ترس تو دلش بندازه

شیوه اثبات اعتیاد مرد برای اولین شرط اقرار صریح یا تلویحی مرد به اعتیاد است. در واقع اگر زوج به اعتیادش اقرار کند، زوجه می‌تواند از این اقرار برای جدایی و استفاده کند. شرط دوم معاینه پزشکی زوج و ثابت شدن اعتیاد او است. در این صورت هم زن می‌تواند با ارائه شواهد و مدارک پزشکی برای اقدام کند.۱۰ بهمن ۱۴۰۱

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ایشالا

میشه حتما. تو پا پس نکش.. از یه وکیل گردن کلفت کار بلدم مشورت بگیر