2777
2789

سلام 

من کراتیه کردم و الان ۶ ماه میگذره که موهام ريشش فر شده و حالت وزی داره و من میخوام موهام زودتر ور بشه جون صاف بهم نمیاد و دردسره بعد یه مدت پف میکنه

موهام خشکه

رفتم آرایشگاه میگه در اومد باید بیای از ته بزنی😭

من هدفم صافی نبود بهم گفت یکم صاف میشه

من نمیخوام موهام رو بزنم دو موهای قبلیم که فر بود رو میخوام

موهام هم خیلی بده اصلا نمیشه استایل کرد بجز دم اسبی کوتاه توروخدااااا بگید چیکار کنم

ببخشید طولانی شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم موهام فره بنظرت کراتین نکنم؟پروتئین تراپی کردم اصلاااا بدرد نمیخوره

نه اصلا همون پروتئین هم نمی کردی بخدا موی فر خیلییی خوبه برو از تو اینترنت راه استایل مو فر رو در بیار روغن نارگیل و.... بزن به موهات عزیزم اصلا چون آخر باید بزنی تا اینا برن و موهات به گند کشیده میشه من اشتباه کردم

منم موهام به شدت وزه از ترس ریزش مو سراغه بوتاکس و پروتئین اینا نمیرم کراتین هم که اصلا بمیرم هم نمی ...

اصلااااا نکن آرایشگر ها بخاطر پول میگن خوبه به همون موها حالت بده و احیا کن

نه اصلا همون پروتئین هم نمی کردی بخدا موی فر خیلییی خوبه برو از تو اینترنت راه استایل مو فر رو در بی ...

اره دقیقا خیلی قشنگه ولی مراقبتاش زیاده

درسته خوب نبود برام پشیمونم

تُنسى كأنَّكَ لم تَكُنْ ، تُنسى كمصرع طائرٍ

ببخشید کراتین نبود بوتاکس بود اشتباه نوشتم اونا هم بهم گفتن ۳۰ درصد صافی ولی الان این شد

من موهای مادرم رو بوتاکس کردم همون ۳۰ درصد صاف شد

زمانی مو کامل صاف میشه که حالت اصلی مو زیاد موج دار نباشه

موادت چه رنگی بود؟

همچنان امیدوار

چطوریه عزیزم

شانه اختاپوسی 

شامپو ترزمه

ماسک مو موهای فر

کرم مو مخصوص موهای فر حالت دهنده

حموم که کردی ماسک موتو میزنی 

ابکشی میکنی 30درصد ماسک بمونه رو موهات 

از حموم که اومدی موهاتو خشک نمیکنی کرم مو میزنی قشنگگگ به همه جا موهات حالت اسکرانچی حالت مچاله کردن 

بعدش با دسپانسر خشک میکنی

و اینکه مراکز کرانینه هم بری برای موهای فر احیا انجام میدن که فرات وز نباشه خوشگل و شیک وایسته