2777
2789
عنوان

خیاطی

362 بازدید | 53 پست

سلام  بچا من تازه میخوام خیاطی یاد بگیرم و الگو کشیدنو اصلا بلد نسیتم بنظرتون پیش یه خیاط مزون دار برم ک برام الگو بکشه بعدش با اون تمیرین کنم و لباس بدوزم یا ن باید خودم الگو کشیدنو یاد بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون برات بکشه چه فایده داره؟هر لباس الگوی خودشو میخوادمیخوای هر سری بری پیش خیاط؟

خب برای شروع اون بکشه من حتا طرح اولیه رو بلد نیستم بکشم ولی دوختنو خوب بلدم 

معلومه که باید الگو یاد بگیری 

خیاطی همش الگوعه دیگه 

الگو نباشه میخوای چجوری مانتو بدوزی یا یقه و .... متناسب هر کشی برا لباس الگوسازی کنی 

دوختن که چیزی نیست میندازی زیر چرخ و تمام 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عزیزم برو فنی حرفه ای آموزش ببین قیمتاش حیلی پایینه و خودت یاد بگیر

درچ حده؟ مامان بابام میگن تو نمیتونی ولی خودم خیلی دوس دارم یاد بگیرم عاشق اینم ک یاد بگیرم

معلومه که باید الگو یاد بگیری خیاطی همش الگوعه دیگه الگو نباشه میخوای چجوری مانتو بدوزی یا یقه و ... ...

اره ولی دد حد الگو کشیدن یقه بلدم میدونی فقط بلد نیستم الگو بالا تنه بکشم با الگو استین  همه جور نازک دوزیو بلدم

اسی ی کانال ایتا ب اسم الی دوره می‌ذاره بخدا اگه بدونی .چقد میتونی باهاش بری جلو ،مدرکم میده

با نگا کردن ی صفه گوشی باشه من الان باید مدال بگیرم نگا کردنب گوشی  ک ادم یاد نمیگره 

اره ولی دد حد الگو کشیدن یقه بلدم میدونی فقط بلد نیستم الگو بالا تنه بکشم با الگو استین همه جور ناز ...

شما زمینه اش بلدی باهمین یاد می‌گیری میتونی عضو کانالشم بشی بعد دیدی خوبه دوره بگیری

اره ولی دد حد الگو کشیدن یقه بلدم میدونی فقط بلد نیستم الگو بالا تنه بکشم با الگو استین همه جور ناز ...

الگو کشیدن خیلی راحته 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نمیدونم خیلی ها یاد گرفتن از جمله خودم پول داری برو آموزشگاه نداری هم از همین الی یاد بگیر

ایدی کانالشو میدی  واغن ت از اینجا یاد گرفتی خب احتمالن ت دستت ب الگو کشیدن خوب بوده ک یاد گرفتی