2777
2789
عنوان

خیاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 53 پست
نازک دوزی مگه جزعه الگوعه و الگو هم داره؟ منو یکی از فامیلامون دوره پدریم یادم داره مثله دوختن سنجا ...

اینا چیزای خیلی خیلی خیلی ساده نازکه گلی

نازک دوزی شامل الگو کشی دوخت دامن با الگو دوخت شلوار ،پیراهن چندین نوع یقه چندین نوع سر استین نکاتی درباره سوزن و چرخ و لایی و ...شلوار دوختن و ...

اینایی که بهت گفته واقعا ۷۰۰ نمیارزه دختر 

تو اموزشگاه بهت قسطی هم اموزش میدن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الگو آماده بخرالبته باز اونم باید شخصی سازی کنی مگر اینکه بخوای سایز استاندارد بدوزی

همون منم میگم یا ادگو بخرم یا ب ی خیاط بگم ک بکشه برام تا خودم راه بیوفتم ولی خانمه  گفت با ۳۰۰ تومن دوتا الگو بالا تنه میکشم برات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما حتما حتما بهت پیشنهاد میدم دوره اورانیوم زرین کفاش رو بخر. 

قیمتش 5/900هست اما صفر تا صد نازک دوزی رو یادت میده. 

اونقدر ریز ریز نکته میگه که نیازی به اموزش حضوری نیست. 

بعد خرید و اموزش دیدن میگی کاش زودتر میخریدم و ارزشش بیشتر از این هاست. 

اموزشگاه مهر 402 به جاریم گفته بود شهریه 14 میلیونه. 

الان بیشتره مطمئنا. 

پول زرین پیش اموزشگاه هیچه.  شاید بشه یک قسط اموزشگاه

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

همون منم میگم یا ادگو بخرم یا ب ی خیاط بگم ک بکشه برام تا خودم راه بیوفتم ولی خانمه گفت با ۳۰۰ تومن ...

این کارها اصلا ارزش نداره. 

حتما خودت یادبگیر و اوستای خودت باش. خانوم خودت باش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اینا چیزای خیلی خیلی خیلی ساده نازکه گلینازک دوزی شامل الگو کشی دوخت دامن با الگو دوخت شلوار ،پیراهن ...

چباحال  من فک کردم پیش اینو اون برم پایین ی تومن بدم زودتر یاد میگرم و هزینشم کمتر میشه اما اون گفت الگو جزعه اینا نیست 

حتما حتما حتما بهت پیشنهاد میدم دوره اورانیوم زرین کفاش رو بخر. قیمتش 5/900هست اما صفر تا صد نازک دو ...

بازم زیاده ولی اگ اینجوری باشه خوبه 

اره اموزشگاها خیلی زیاد میگرن 

حتما حتما حتما بهت پیشنهاد میدم دوره اورانیوم زرین کفاش رو بخر. قیمتش 5/900هست اما صفر تا صد نازک دو ...

و اینم بگم دوره اورانیوم،  اموزش اولیه دامن با چند مدل دامن هست. اموزش شلوار هست که تنخورش عالیه. بالاتنه رو کامل یاد میده.  یقه شکاری، ب. ب، ارشال، امریکایی، بلیزر، سه سانت، استین مچی، جاانداختن استین و.......  قشنگ یادت میده. 

هروقت هم اپدیت میده،  به دوره اضافه میکنه بدون اینکه ازت پولی بگیره. 

بازم زیاده ولی اگ اینجوری باشه خوبه اره اموزشگاها خیلی زیاد میگرن

ببین یا میخوای خیاطی کنی و کار اصولی پیش ببری یا نه نمیخوای کار کنی. 

اگر علاقه داری باید بهاش رو پرداخت کنی. 

الان هم که عید رو گذروندیم و عیدی جمع کردی درسته؟ 

شده از پس اندازت،  از طلایی که داری خرج کن و دوره رو بخر. 

چباحال من فک کردم پیش اینو اون برم پایین ی تومن بدم زودتر یاد میگرم و هزینشم کمتر میشه اما اون گفت ...

شما اموزشگاه که بری کلا از الگو شروع میکنن یاد دادن مثلا میگن بیا اول اندازه گیری یادت بدیم بعد کاغذ میاری الگو رو یادت میده بعد پارچه میبری الگو رو میندازه و یادت میده چجوری ببری و در مرحله بعد و اخر دوخته که اینایی که این خانم ۷۰۰ تومن ازت گرفته رو اونجا بهت یاد میدن 

تو شاید یه قسط از هزینه کلاسو دادی به اون 

چون اموزشگاه هایی که زیر نظر فنی حرفه این قسط بندی میکنن تو ۱۰ قسط 

من خودم کلاس رفتنی هزینه نازک ۱/۲۰۰ بود 

ماهی ۱۲۰ میدادم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

همون منم میگم یا ادگو بخرم یا ب ی خیاط بگم ک بکشه برام تا خودم راه بیوفتم ولی خانمه گفت با ۳۰۰ تومن ...

خیلی زیاده

الگوی چطوری میخواد برات بکشه ؟ پنس دار ؟ بدون پنس ؟ چی؟

برای سایز خودت اگر فقط میخوای بدوزی خوبه

ولی فقط همین ..... اگر برای بقیه سایزها هم میخوای به صرفه تر هست یه الگو آماده خوب پیدا کنی و از کسی بخری

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین یا میخوای خیاطی کنی و کار اصولی پیش ببری یا نه نمیخوای کار کنی. اگر علاقه داری باید بهاش رو پرد ...

علاقه ک دارم 

تنها استرسم همین جفت نشدنم با خط کشو قلمه میدونی میترسم هزینه کنم اخرش نتونتم درست الگو بکشم ب قول شما دوختنش ازسونه زیر چرخ میدی فرتی تموم ولی اینک خرج کنم خرج کنم باز  الگو نتونم بکشم ترس داره

علاقه ک دارم تنها استرسم همین جفت نشدنم با خط کشو قلمه میدونی میترسم هزینه کنم اخرش نتونتم درست الگو ...

امام علی میگه از چیزی که میترسی خودتو واردش کن. 

الگو اصلا اصلا اصلا ترس نداره.  فقط تمرین میخواد. 

بعدشم دوختن هم همینجوری فرتی نیست.  دوختن هم قلق داره.  دستمال اشپزخونه نمیدوزی که. 😐🤐

خیلی زیادهالگوی چطوری میخواد برات بکشه ؟ پنس دار ؟ بدون پنس ؟ چی؟برای سایز خودت اگر فقط میخوای بدوزی ...

دوتا میخوام یکی پنس دار ینی بدون پنس ب سایز خودم فلن بتونم گیلم خودمو از اب بکشم از سرمم زیاده بقیه بماند

امام علی میگه از چیزی که میترسی خودتو واردش کن. الگو اصلا اصلا اصلا ترس نداره. فقط تمرین میخواد. بع ...

قربونت برم😂💖

بله درست میگی اخه چطوری ترس نداره خیلیم ترس داره  تاحالا از کوچیک تا بزرگ بگیر کشیدم ولی ی دونشم‌مثل الگو ادم در نیومده  اصلن معلوم نمیشه ک جا استینه یا ی گودی گودی کمر معلوم نیست گودی کمره یا جاده چالوس