2777
2789
خب شما از کجا میدونی بچه هاش خوب تربیت نشدن؟چیکار بهش داری برای زندگی اش خودش باید تصممیم بگیره نه ش ...

بنظر خودت کسی که با این سن و سال و ادعای 7تا بچه داشتن ادب و شعورش اینه اون بچه های یک زیر دست اینن چجوری بزرگ میشن؟ تاحالا راجب والدین دزد و قاتله تحقیق کردی شما؟ 

اتفاقا باید جلوی این جماعت ک فقط خوابیدن و زاییدن بلدن گرفته بشه و نسلشون منقرض بشه ینی چی همین خودش یفتره تو همچین سایت یه عالمه کاربر ازش شاکین قبلا بار ها دیدم تا خودم دیدم چ شخصیتی داره بعد فک. کن اینجا ک. مجازی و برای یه دقیقشه تو جامعه قراره بچه های این زن چی بشن و چیکارا کنن؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شما از کجا میدونی بچه هاش خوب تربیت نشدن؟چیکار بهش داری برای زندگی اش خودش باید تصممیم بگیره نه ش ...

بعدم هرچی با فرهنگ تر تعداد بچه کمتر الان خیلی وضع اقتصادیمون گل بل بله ک یکی ن دوتا ن 7تا ااااا

بعدم. میگیم نسل فقر ادامه ندیم به یه عده بر میخوره 

کیفیت مهمه همیش ن کمیت

یه بچه تحویل جامعه بده اونم درست تربیت کن و موفق ن 7تا بی شخصیت وحشی عین خودش ک فردا بلای جون 7نفر دیگه بشن در بهترین حالت اونم

بعدم هرچی با فرهنگ تر تعداد بچه کمتر الان خیلی وضع اقتصادیمون گل بل بله ک یکی ن دوتا ن 7تا ااااابعدم ...

ما هم ۷ تا بچه بودیم.

وضع مالیمونم در حد متوسط.

ولی هر کدوممون بزرگ شدیم درس خوندیم و مستقل شدیم. مگه تا اخر عمر قرار اویزون پدر و مادر بود.

خیلی هم از لحاظ فرهنگی خوب هستیم.

فرهنگ به این چیزا نیست گلم.

ما هم ۷ تا بچه بودیم.وضع مالیمونم در حد متوسط.ولی هر کدوممون بزرگ شدیم درس خوندیم و مستقل شدیم. مگه ...

نسل قدیم خیلی فرق میکنه شما چه سالی رد با الان مقایسه میکنی؟ 

زمان قدیم پدر مادر منم 9 تا بچه بودن و هنه موفق ولی اون زمان اقتصاد و فرهنگ جامعه کجا و الان کجا 

شما نمیبینی الان امنیت نیست یه طلا تو دستت باشه دست طرفو قطع میکنن ولی قبلا زنا دستشون تا آرنج النگو خیلی عادی بودا 

شما فقط زمان خودتو با الان مقایسه کن متوجه میشی ک اصلا قابل مقایسه نیست

قبلا همه 7تا به بالا بودن بچه ها الان همه یکی نهایت دوتا اونم وضع مالی جوری ک بچه تو تنگنا نباشه

نسل قدیم خیلی فرق میکنه شما چه سالی رد با الان مقایسه میکنی؟ زمان قدیم پدر مادر منم 9 تا بچه بودن و ...

برای آرامش خودت میگم بی خیال باش و بگذر

فضای مجازی کلا ارزش ننداره انقدر حرص بخوری

چیز خلاف سلیقه و نظرت دیدی کلا رد شو

ارزش نداره بخوای انقدر حرص بخوری

برای آرامش خودت میگم بی خیال باش و بگذرفضای مجازی کلا ارزش ننداره انقدر حرص بخوریچیز خلاف سلیقه و نظ ...

حرص نمی‌خورم اما نا عدالتی تو جامعه زیادی همچین آدم بی شخصیتی تازه ادعاش میشه 7تا توله داره خب توی یک تو این سن ادبت اینه باید تاحالا هزار بار تعلیغ مشکی شده باشی ن مایی ک سر یه لایک کرذن یا تاپیک طلا زدن زود تعلیغ شیم تهشم بچسبونم به علت تفرقه اندازی سیاسی😐

متوجه منظور شماهم هستم 🌹