2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بندر عباس اره یک ماهه گرمه ما کلا سرما نداریم یه دوماه یه باد خنک بهمون میخوره بقیش شرجی وگرم

درعوض ما کردستانم کلا سه ماه هوا گرمه بقیه اش خنکی و سرما

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

خودت اول شروع کردی کهتوهین کردی، توهین شنیدی

توهین نکردم نظر دادم وقتی پول یه ماشین نداره برا چی 7 تا بچه میاره ک نسل فقیر و همچین بی فرهنگ رو زیاد کنه؟ حرف بدی نزدم. کجای حرفم بد بوده؟ علاوه بر ماشین فهمیدم شعور هم نداره

به ی مادر خیلی برمیخوره بگی زرت زرت زاییدی ، این ی توهین خیلی بزرگیه، بنده خدا این همه سختی نکشیده که یکی بهش بگه زرت زرت زاییدی، قبول کن این هم توهینه ،توهین فقط به فوش دادن نیست.

به ی مادر خیلی برمیخوره بگی زرت زرت زاییدی ، این ی توهین خیلی بزرگیه، بنده خدا این همه سختی نکشیده ک ...

زاییدن مگه هنره خانوم؟ مهم به نتیجه رسوندن ک یه نسل موفق و با ادب تحویل بدی این چ نوع حرفیه 

کی گفته مادر چون زاییده خوبه و آل بل بریز دور این حرفارو ک. همینا شده اسباب سو استفاده یه عده

کسی ک نداره یکی هم زیاده هه ن ک 7تاااا طرف پول تداره ماشین نداره برا چی چی 7 تا زاییده اونم با این بی فرهنگی و بی ادبی و وحشی گریش الان این یه نفره تو فک. کن بعد 7تا دیگه با این حجم از بی شخصیتی و بی ادبی میخواد به جامعه اضاف بشه و ب گند بکشه جامعه رو چی میشه؟ اگه هرکی بخواد بزاد و ول کنه تو جامعه و به تربیت رسیدگی کنه 

به ی مادر خیلی برمیخوره بگی زرت زرت زاییدی ، این ی توهین خیلی بزرگیه، بنده خدا این همه سختی نکشیده ک ...

اره فوحش های اون توهین نیست من گفتم وقتی یه ماشین نداری چرا 7 تا زاییدی توهین بزرگه اونم؟ 

واقعا مسخره هست تفکرات یه عده 

من تریجه میدم یه بچه موفق تحویل جامعه بدم تا 7 تا گدا گودوله وحشی بی ادب عین این خانوم شما هم کارگاه شدی بهتره حفر حقو قبول کنی وگرنه سگ هم 7تا توله گس میندازه ولی در قبال همشون مسعوله فرق آدم با حیوون تو آینه وگرنه حیوونا از خیلی از آدما مقدس ترن

ضمنا خوابیدن و عشق حال کردن هیچ زحمتی نداره 

زحمت تو تربیت و ساختن شخصیت درست بچه است ک یه نسل موفق و با فرهنگ تحویل جامعه بدیم ن یه عده دزد و بی شخصیت و فحاش