2777
2789
ما که برگشتیم هوا گرم بود

کدوم شهری

باید دیگه کولر راه بندازیم😍😍😍عاااشق کولرم ینی وقتی تابستون تموم میشد بره پاییز من افسردگی گرفته بودم. ک. دیگه کولر نیمشه زد لامصب خیلی حال میکنم با کولر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما تازه یه ساعت دیگه میریم به در کنیم...

حوصله آفتاب و گرمارو نداشتم موند واس غروب 

اینایی که از صبح میرن تو آفتاب میشینن و چای نوش جان میکنن خیلی باحالن😁

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

کدوم شهریباید دیگه کولر راه بندازیم😍😍😍عاااشق کولرم ینی وقتی تابستون تموم میشد بره پاییز من افسردگ ...

بندر عباس  ما کلا خیلی کم کولرمون خاموش میشه  اواسط آذر خاموش میکنیم آخر بهمن روشن

ما تازه یه ساعت دیگه میریم به در کنیم...حوصله آفتاب و گرمارو نداشتم موند واس غروب اینایی که از صبح م ...

آره بعد چای داغم. میخورن درک. نمیکنم چطور جایی میخورن تو گرما رفتیم قشم پیر مردا همه زیر آفتاب داشتم چای داااغ میخورن نمیذاشتن لامصبا چای یکم خنک شه

واو کورتون خراب نمیشه؟ اونجا باید اسپیلت بزنی دیگه

اره اسپیلت  چهار تا داریم   استراحت بهشون میدیم  چند سالی یه بارم موتورشون میسوزه  اگه  تابستون ۲۰ دقیقه خاموش بشه خفه میشیم

واییی چ سختتت مال همونجایی یا از شهر دیگه رفتین

نه از شیراز رفتم شوهرم استخدام شده بندر   دقیقا ۱۳  بدر سال ۱۳۸۹   همین موقع رسیدم بندر   لحظه پیاده شدن عینکم  پر  دود شد جایی ندیدم   امروز   ۱۵ساله  

نه از شیراز رفتم شوهرم استخدام شده بندر دقیقا ۱۳ بدر سال ۱۳۸۹ همین موقع رسیدم بندر لحظه پیاده ...

دود😂😂😂🤣🤣🤣🤣ای خداااا ب بخار میگه دود😂😂😂❤️

پس برا همین خیلی دیگه سختت یمهش 

شیراز سرد سیر حساب میشه؟ 

هیمن فهمیدم مال اونجا نیستید چون اونایی ک اهل اینجور جهان تازه ُهرا جایی داغ داغ هم میخورن 😂😂😂