2777
2789
عنوان

خواهر شوهر بی ادب .. اهههههه

264 بازدید | 9 پست

سلام. رفته بودم خونه خواهر شوهرم کوچکم 

بچش مریض بود خواهر شوهر دیگمم بود .. باینم بگم موهامو رنگ کردم  رنگش روشنه ابروهامم همینطور.ب عد نیم ساعت واسشون مهمون اومد ...که اشنا بود ...

یهو بعد 10 دقیقه اقای مهمونشون گفتش که چقدر فرق کردی صورتیتو گریم کردی خیلی مثل خارجیا شدی  تازه من اصن ارایش ن اشتم ... بعد خواهر شوهر دیگم که گفتم اومده بود گفت هط چش نکشیدی خیلی زشت شدی ...

منم جلو مهمونا هیچی نگفتم ...

بعد اون خواهر شوهرم که میزبان بود گفت زن داداش ما همیشه مثه حارجیا بوده 

دوباره اقای مهمون گفت نه بور شده عین المانیا شده ..که باز خواهر شوهرم گفت مثل المانیا بوده .. دوباره خواهر شوهر دیگم  گفت نه خیلی زشت شدی خط چشم نکشیدی ) منظورش این بوده دارن مسخرت میکنن ولی بنده خدا رکه  زشتم باشی میگه زشت شدی )... منم جلو مهمونشون هیچی نگفتم ... ولی خیلی ناراحتم خیلی ...  به شوهرم بگم اینجور گفته نگم ... تازه زیاد خونش نمیرم نمیام .. به خاطر تیکه پرونیاش ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث خواهرشوهر منه 

ولش

نرو خونش بدون شوهرت

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

چه اقای بی ادبی بوده منم بودم یه اقایی به زنداداشم این جوری میگفت ناراحت میشدم

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
من ب تاثیر خط چشم دارم فک میکنم🤔 این همه چیز چرا گیر به خط چشم

من که فعلا کاری به هیز بودن اون اقا ندارم ولی امیدوارم خواهر شوهر اینده دخترش اینجوری به دخترش بگه تا حالیش بشه