2777
2789
عنوان

♣️♣️پِست او نَک♣️♣️

144 بازدید | 21 پست

دخترم سی و چندروزشه🎈

پستونک ارتودنسی دوتا واسش گرفتم 👶هیچکدومو نگرفت🤢

الان یه پستونک معمولیم گرفتم

بازم نگرفت🤢🤢🤢🤢

روشی هست واسه پستونکی کردن بچه؟🙁

لطفا نصیحت نکنین که پستونک بده و فلان

...

فقط راهکاری اگه بلدید بگید

ممنون

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه مامانم سر پستونک رو خیلی کم شکر زد داد داداشم گرفت تا ۴ سالگی به زور ازش گرفتیم😐

امتحان میکنم حتما😊👍👌

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
نی نی اومد ای جان ❤❤❤تبریک گلی

اره سی و هشت روزشه

مرسی عزیزم

😘😘😘😘😘

پِستِ کدومَک؟😆😆😆😆

والا منم بچه های اول و دومم نگرفتن هر کار کردم

اما این گوگولیم از همون اول خانمیشو بهم ثابت کردو بدون چون و چرا اوامر منو اجرا میکنه😀

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....

دوساعته دارم فکر میکنم معنی موضوعت چی میشه 

😂😂

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 
پِستِ کدومَک؟😆😆😆😆 والا منم بچه های اول و دومم نگرفتن هر کار کردم اما این گوگولیم از همون ...

😔😕

دوساعته دارم فکر میکنم معنی موضوعت چی میشه  😂😂

🤣🤣🤣

روی پستونک یکم شیر خودتو‌ بزن یا یه ذره پودر شکر

مرسی الان شیرمو دوشیدم گداشتم توش بمونه ببینم میگیره یا نه

پِستِ کدومَک؟😆😆😆😆 والا منم بچه های اول و دومم نگرفتن هر کار کردم اما این گوگولیم از همون ...

خوشمان آمد از وصفت. خدا حفظش کنه

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

پسر اول من راحت پستونک گرفت

واسه دومی چند نوع پستونک دادم همشو با زبونش داد بیرون نگرف که نکرف

حالا پسر اولم ۲سالشه هر کاری میکنم از پستونک کنده نمیشه که نمیشه. میگم ای کاش اینم نمیگرف