2777
2789

یا مادر شوهر من اینجوریه هرکس مارو باهم دیده گفته تو از شوهرت سرتری 

خودمم فکر میکنم یه کوچولو ازش سر ترم 

مادر شوهرم یه سری رفته بود خونه دخترخاله اش اونجا دختر خاله اش گفته بود عروست خوشگله پسرت خودش پیدا کرده یا تو اونم گفته بود ن خودم پیدا کردم برا پسرم این تعریف رو داشت تو اشپز خونه اروم واسه خواهر شوهرم تعریف میکرد جوری ک من نشنوم یه وقت دور بردارم 

چند روز بعدش تو روم گف زن داداشم میگه پسرت از عروست سرتر عروست قشنگ نیس منم بهش گفتم عروسم هر چی ک هست ما دوسش داریم 

من خر اونجا برنگشتم بگم پس چطور چند روز قبل ک تعریف منو کرده بود دختر خالت اومدی تو گوش دخترت گفتی من نشنوم الان اومدی تو روم میگی فلانی میگه عروست زشته؟ چرا اینم نرفتی تو گوشش بگی 

من انقدی اعتماد بنفسم بالاس ک میرم خونشون فقد یه رژ میزنم میرم هزارم قلم ارایش نمیکنم برم با اینکه عقدم این برگشته میگه فلانی میگه پسرت سرتره  بااینکه از چند نفر شنیدم یا به گوشم خورده ک گفتن از نامزدم سرترم 

حالا سرتر باشی یانه مهم نیست خوشبخت باشید مهمه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

شبی همیم کسی چیزی نمیگه

اهمیت نده ب حرفاش بزا هی بگه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا سرتر باشی یانه مهم نیست خوشبخت باشید مهمه

واسه من اصلا مهم نیس سر باشم یا ن بقول شما مهم اینکه ک هم دیگه رو پسند کردیم و خوشبخت باشیم کنار هم تو زندگی ولی این زشت نیس ک برگرده تو صورتم بگه فلانی میگه عروست زشته؟ 

هرچی خیار خوبه قسمت کفتاره ✅

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج.   این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکست‌ها میگیرن.

واسه من اصلا مهم نیس سر باشم یا ن بقول شما مهم اینکه ک هم دیگه رو پسند کردیم و خوشبخت باشیم کنار هم ...

اولشه دنبال سرکوب کردن شمان که بگن اره ما خوبیم .ولشون کن درست میشن بعدا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

شبی همیم کسی چیزی نمیگهاهمیت نده ب حرفاش بزا هی بگه

ما هم باور کن یه جورایی شبیه همیم خوشگلیمون در یه حد ولی خب چرا باید تو روم همچین چیزی بگه اون روز ک گف اینو انگار اعتماد بنفس من ته کشید باور کن تا شب یه جوری بودم 

ما هم باور کن یه جورایی شبیه همیم خوشگلیمون در یه حد ولی خب چرا باید تو روم همچین چیزی بگه اون روز ک ...

جوابشونو بده خب 😐

چ پرو شدن مردممم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂