2777
2789
عنوان

پسری که میشه باهات درد دل میکنه

208 بازدید | 17 پست

پسری که میشینه باهات درد و دل میکنه بنظرتون درسته بعدش ما حرف های مثل درس بهش بدیم؟ 

مثلا بهم میگفت باباش اینجوری بوده باهاش خالش فلان ضربه بهش زده منم میخوام اینکارو کنم که تلافی کنم و ...

منم درجواب حرفاش بهش گفتم ببخش که خودت ارامش پیدا کنی 

یا مثلا میگفت باید ماشین بخرم فلان بکنم که خوشحال بشم و نفس راحت بکشم 

من بهش میگفتم که بجای تلاش اینکه با اینچیزا خوشحال بشی سعی کن رو خودت کار کنی که رضایت و خوشحالی هم بدون اینا داشته باشی و ...

حرفای این مدلی بهش میزدم ... درکنارش میگفتم که اره سخته و درکت میکنم 

ولی بعدش گفتم شاید دارم مثل مامان میشم براش شاید درست نبود بخوام حالت نصیحت طور باهاش حرف بزنم و فقط باید حرفشو تایید و تشویق میکردم البته حرفام نصحیت نبود ولی خوب احساس کردم گرفتاره و دلم میخواد دیدش بازتر بشه ولی الان یه صدایی درونم هی میگه به تو چه خودش مامان داره !!! 

نظر شما جیه بچه ها ممنون میشم بگید راستش واقعا توی ارتباط برقرار کردن با ادما خوب نیستم ....

در ضمن دوست پسرم نیست فقط دوستیم و از هم یکم خوشمون میان فقط توی فاز اشنایی کوچیک هستم ... حسا قوی نشده هنوز.... :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه همیشه...یه پسری با دوستم همین طور بود اما وقتی دوستم غیر مستقیم بهش پیشنهاد داد دوستمو پیچوند

موافقم منم بهش دلنبستم بدونم ادم اشغالیه یا منو نمیخواد سیکتیر واسم مهن نیست اصلا ولی موضوع من این بود باید این حرفارو بهش میزدم یا نه! 

بچه ها موضوع اصلی این نیست که از من خوشش میاد یا نه 

نیادم به درک مهم نیست واسم موضوع چیز دیگه ای بوددد 

من دارم سعی میکنم این وسط ارتباطات یاد بگیرم خوشش بیاد یا نیاد به یه ورمه 

سوال اصلیمو میشه جواب بدید؟ لطفا🥲

منم پسرخالم همش حرف می‌زد و درد و دل واینا بعد فهمیدم خیلی عوضی و دورو عه کثافت، امشب هم نشسته بود ک ...

منم اینجوریم بعدش انقدر حرص میخورم که چرا مثلا فلان جا اون حرفو نزدم

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟    

خب مگه درد و دل نمیکرده؟تو‌ دردودل همینارو میگن دیگه

نمیدونم واقعا من ارتباطم با ادما خیلی ضعیف و کمه گفتم شاید فاز معلما برداشتم شاید باید تو دردو دلا فقط گوش داد و این حرفا ....

آخ پسره کجاست ببینه اینجوری راجبش میگی🤣🤣

خوشش بیاد انالیزش میکنم ببینم ادم حسابیه یا نه 

خوششم نیاد یکی میزنم پس کو**نش بره به سلامت 

سلامت روانمو که از سر راه نیوردم دو دستی بزارم دست پسر مردم والاااا😌😂

نمیدونم واقعا من ارتباطم با ادما خیلی ضعیف و کمه گفتم شاید فاز معلما برداشتم شاید باید تو دردو دلا ف ...

تو خوبی باز 

من دوستم حالش بد بود داشت گریه میکرد رفیقام سعی داشت ارومش کنن من برگشتم گفتم گریه کن اروم شی بقیه حرصشون دراومد که ماداریم ساکتش میکنیم چی میگی:/

من اصلا افتضاحم تو دردودل

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟    

تو خوبی باز من دوستم حالش بد بود داشت گریه میکرد رفیقام سعی داشت ارومش کنن من برگشتم گفتم گریه کن ار ...

اتفاقااااا بهترین حرفو زدییی😐 دقیقا باید گریه کنه اروم شه ....

من خودم چون خیلی دارم واسه درونم کار میکنم اینم درد و دل میکرد احساس کردم باید این حرفارو بهش بگم اگه ادم عاقلی باشه میره دنبالش 

ولی بعدش گفتم شاید زیادی فاز برداشتم و زده بشه از درد و دل کردن باهام 

والا نمیفهمم دیگه🤧