2777
2789
عنوان

مامان و بابام فردا تنها میمونن غصه ام گرفته😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 43 پست
كاش پدر مادر منم تنها میموندن ولی پدرم فلج نبود رو ویلچر باشه سرطان هم گرفته باشه روز به روز ضعیفتر ...

نمیدونم چی بگم ایشاله خدا شفا میده پدرتون رو… دعا کردم براتون

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالا همگی دست به یکی کردین و کودتا کردین 😅ن بابا اینجوریم بده شوهر ی ور زن و بچه ی ور ی سال خانو ...

۱۶ ساله من عروسشونم همیشه همنیجوری هستن 

حتی مال قبل من هست.

۱۲ ماه سال همه زنو شوهرا پیش هم هستن

کلا توی سال چندتا مناسبت هست توافق دارن

دعوا و بحث دلخوری ندارن اصلا

خیلی هم زندگی و‌ روابط شون عالیه.

💕

۱۶ ساله من عروسشونم همیشه همنیجوری هستن حتی مال قبل من هست.۱۲ ماه سال همه زنو شوهرا پیش هم هستنکلا ت ...

👏🏻👏🏻👏🏻

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

كاش پدر مادر منم تنها میموندن ولی پدرم فلج نبود رو ویلچر باشه سرطان هم گرفته باشه روز به روز ضعیفتر ...

سلام عزیزم . ان شاء الله خدا شفاشون بده 🙏 . برای شفاشون صلوات فرستادم .

یا علی (ع) ❤️