2777
2789
عنوان

اینا که میگن قد کوتاه بغلیه و فلان

644 بازدید | 50 پست

واقعا قد کوتاه دوست دارید یا الکی میگید اینارو؟؟؟😐

بحث من این نیست بگیم قد کوتاه بده یا بلند خوبه اصلا ویژگی های انتسابی که دست ما نیست ولی من حرص میخورم دختره با قد ۱۴۰ با ناز و عشوه میگه من بغلیم😐😂

خب دختر ۱۷۰ خوش قد و بالا و خوش اندام قابل بغل کردن نیست؟ این چه چرتیهههه؟

خب حالا یه دختر۱۴۰سانتی بغلی باشه چیزی از تو کم میشه مگه؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعیت اینه جامعه بیشتر قد متوسط دوست داره و قد کوتاه یا بلند فقط خاص پسنده، همیشه هم دعوا بین کوتاه ها و بلنداست و متوسطا هیچ وقت دعوا ندارن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

دختر ۱۶۰ سانتی خوش هیکل نمیتونه باشه؟!

اصن ب قد ربطی نداره هر کسی میتونه خوشتیپ و خوش هیکل باشه همه چی ب وزن ربط داره

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

منظورشون اینه تو بغل جا میشن و مثل بچشون میمونه 💕 جدا از بحت انتساب ،این موضوع سلیقه آیه یعتی بعضی ها خوش قد و رعنا می پسندند بعضی ها هم بغلی و ..

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .