2777
2789

من یه دوست داشتم پدرو مادرش که جداشدن، دختره حس کردم اصلا توجه ندید. فقط مدام الان که میبینمش وحشتناک شده انقدر به خودش رسیده.. 16سالش بود.. همچین مژه کاشته بود کرم پودر و گوشیو دوست پسرو.. دیگه نگم مجبوره اینجوری نیازاش رو تامین کنه

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت طلاق معتاد بودن بابام،ن دست بزن داشته نه بدا اخلاق ن بهونه گیر،انقدم قربون صدقه مامانم میرفت همی ...

ای جان

واقعاراهی نداشت جدانشن؟ 

خودت چه حالی هستی؟ 

من بیشتر میخوام ازبچه هابدونم شماکناراومدی؟

خب من که بزرگ بودم،ببین زندگی ما خیلی پیچیده بود،بابام فقط تو کاغذ شوهر مامانم بود،درحالیکه میرفت مثلا بعد ۳ سال میومد،کارتن خواب شده بود الانم هست به طوریکه الان دخترمو که ۳ سالشه اصلا ندیده،روز عروسیمم نبوده،یه جورایی به نبودن بابام عادت داشتم،ولی اینکه بفهمم جدا شدن خب برای هرکسی تلخه،اما از اینکه میدیدم مادرم شاده منم خوشحال میشدم،اون هم پدرمه هم مادرم

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤