2777
2789
عنوان

کیا از شوهرشون بزرگترن؟

23099 بازدید | 182 پست

من ۴سال از همسرم بزرگترم

تا روز عقد وانمود میکرد ازم یکسال بزرگتره

من 27م اون 23

با هم هیچ مشکلی نداریم

به اندازه کافی درامد داره

با عرضه و با لیاقته

از خیلی از پیرمردها هم مردتره

ولی:

بعضی وقتا تصورشم نمیکردم با یکی کوچکتر از خودم ازدواج کنم

کس دیگه ای از شوهرش بزرگتر باشه هست؟

خدایا شکرت که نی نی م سالمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه ولی عمم از نامزدش سه سال بزرگتر بود چهار ساله گذاشته رفته پیداش نیست

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

من عمم 5 سال از شوهرش بزرگتره اون 27 ساله بود شوهرش 22 ساله

الان تقریبا 30 سالی میشه ازدواج کردن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

#خانـومانـه👩

⭕رفتارهایی از زنان که مردان را بسیار عصبی میکند:

🔹به مرد فرصت تنهایی ندادن

🔹مدام زنگ زدن

🔹شکاک بودن

🔹بدگویی از او در جمع

🔹آرایش بیش از حد

🔹قهر کردن و حرف نزدن

🔹مقایسه مرد با دیگر مردان

🌹❤ همسر یعنی همسفر تا بهشت ❤🌹

@hamsafar.ta.behesht

میشه عکستونو بذارین ؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

الان چندوقته ازدواج کردی استارتر؟ 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم