2777
2789
عنوان

چالشهای من با جاریم تو عید

235 بازدید | 15 پست

هر وقت میرم خونشون عید دیدنی ب دختر عمه اش میگه بیاد اونجا اول فک میکردم تصادفی هست اما الان فهمیدم کاملا برنامه ریزی شده اس...اینم بگم من با جاریم همسایه هستم سالی یکبار اون بیاد یکبار هم من برم...اینم بگم خیلی اهل جادو جنبل هست همه رو ب کیش خود میپندارد...خلاصه امسال ک رفتم دختر عمه اش گفت وای بچه ات چقدر شبیه عمه اشه من هیچی نگفتم دوباره گفت لباش بعد لباش رو جمع کرد حالت مسخره کردن گفت عین لبای خواهر شوهرته...بعد حرف از شیراز افتاد  برگست گفت شما شیرازی هستین ..بعد ب جاریم گفت مادر شوهرت اینو از کجا پیدا کرد  گفتم خیلی  گشتن تا پیدام کردن اتفاقا.... ادامه رو مینویسم فعلا چیزی نگید

خلاصه جاریم اومد عید دیدنی بر گشت ب شوهرم گفت وای رضا تو رفتی دخور خاله ام فقط داره ازت تعریف میکنه میکه خوش ب حال جاریت ..جلوی خانواده شوهرم میگفت ..منم گفتم میگفتی اره ما کلا شانس اوردیم ..بعد ب جاریم گفتم راستی دختر عمه ات مشکل اعصاب پیدا کرده؟؟؟گفتم اخه اصلا نرمال نبود بنده خدا ...اخی...

بعد ب خواهر شوهرم گفتم لب و لوچه اش رو مسخره کرده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفت منم حس میکنم نمیدونم نپرسیدم ازش گفتم نه بابا چی بپرسی معلوم بود بهم ریخته اس دیگه بعد عیدی ک ب بچه ام  داده بود دادم دست جاریم گفتم عیدی بچه هات

خلاصه جاریم اومد عید دیدنی بر گشت ب شوهرم گفت وای رضا تو رفتی دخور خاله ام فقط داره ازت تعریف میکنه ...

خورش کردی 😂 عوضیو

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
تموم شد؟دفه ی بعد بگو وای ببخشید من از دختر عمت انرژی منفی میگیرم اگه اون هست نمیام

نه دسگه گفتم دختر عمه ات اصلا نرمال نبود  گفت اره طلاق گرفته منم حس میکنم