2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین

131 بازدید | 6 پست

بیاین اینجا به کمکتون و تجربه ها و ایده هاون احتیاج دارم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1585625/بارداری-دوم-نکته-ای-میدونید-بگید-بهم

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers
باعرض پوزش مجردم باردارنشدم هنوز

فداااااات

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باعرض پوزش مجردم باردارنشدم هنوز

ولی اصلا ربطی به مجردی و اینا نداره ممکنه وو اقوام و خواهر و برادر این جور چیزا باشه.من خودمم خواهرم شیر به شیر داشت

ولی اصلا ربطی به مجردی و اینا نداره ممکنه وو اقوام و خواهر و برادر این جور چیزا باشه.من خودمم خواهرم ...

منو خواهرم۱۱ماه فاصلمون بوده

من کوچکیترم

اما یه چیزایی میدونم

الان اتاقاشونو جدانکن

باهردوشون بخواب

لازمم نیست دوتاگهواره بخری

بخاطر شرایط روحی بچه اولت سعی کن بیشتر بچه اولو بغل بگیری

بیشتربهش برس باهاش باش

همیشه خودت شوهرت مادرو پدربزرگ بچتم وقتی میان بهتره‌ یه هدیه ای دستشون باشه برای اولیه

خلاصه بهش برس

منو خواهرم۱۱ماه فاصلمون بوده من کوچکیترم اما یه چیزایی میدونم الان اتاقاشونو جدانکن باهردوشون بخ ...

ممنون عزیزم