2777
2789
عنوان

شوهر روانی

107 بازدید | 12 پست

خانوما خیلی غمگینم، شوهرمو نمیخوام، اینقدر ب خانوادم بی احترامی می‌کنه خسته شدم ازش، مرتیکه روانی، چکار کنم یه دختر بچه دارم، از طرفی نمیخوامم خانوادم ناراحت بشن ، پدر و مادرم پیر و مریضن، اگه طلاق بگیرم بچمو میگیره از طرفی هم خودم پشتوانه مالی ندارم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرن ایشالا همچین بی پدرهایی..اسی ناراحت نشی دلم پره حقیقتش

نه راحت باش، تازه من خانوادم شهرستان هستن هر دو سه ماه یه بار میرم دیدنشون، ولی هر بار با چشم گریون برمی‌گردم از پیششون، هر بار ک میرم پیش خانوادم ی دعوا یا بهانه ای واسه اعصاب خوردی درست میکنه، حلالش نمیکنم

نه راحت باش، تازه من خانوادم شهرستان هستن هر دو سه ماه یه بار میرم دیدنشون، ولی هر بار با چشم گریون ...

برامن حالا اون رفته شهریتان همین ی ساعت پیش زنگ زد گف بابات ب فلانی این حرف رو زده ابرومو شما برید چنتا چرت وپرتم گفت..بخدا راضی نیستم تعزیلات تموم شه قیافه ی نحسشو ببینم

برامن حالا اون رفته شهریتان همین ی ساعت پیش زنگ زد گف بابات ب فلانی این حرف رو زده ابرومو شما برید چ ...

چرا ما زنا باید اینقدر زجر بکشیم، خدایا دلم خیلی گرفته، کاش از اول زاده نمی‌شدم😭

چرا ما زنا باید اینقدر زجر بکشیم، خدایا دلم خیلی گرفته، کاش از اول زاده نمی‌شدم😭

بخدا منم همین حرفا رو میگم ..همش میگم ینی میشه خواب باشه بعد میبینم ن بابا عین واقعیته این بدبختی من

بخدا منم همین حرفا رو میگم ..همش میگم ینی میشه خواب باشه بعد میبینم ن بابا عین واقعیته این بدبختی من

چند ساله ازدواج کردین و اینکه الان چند سالتونه؟ بقیه‌ی شرایط زندگیتون خوبه!!

۸ساله .من ۲۶..ببده چون اصلااا پشتم نیس دهن بین خواهراشه

منم ۶ ساله ازدواج کردم ، خیلی دلم برای دخترم میسوزه، خودمم خیلی بهش وابسته هستم، اسیر شدم ب خدا، صبح تا شب تو خونه، هیچ جا نمی‌رم افسرده و مریضم کرده، چهل و چهار سالشه ولی اندازه یک بچه نمیفهمه

شوهرت سنش ک پختس خودت چن سالته برامن ۳۱سالشه

من ۳۷ سالمه، آره عزیزم سنش زیاده ولی عقلش کمه، عقل و شعور ب سن و سال نیست، ازش متنفرم، کاش پشتوانه محکمی داشتم می‌تونستم طلاق بگیرم