2777
2789
زود یائسه شدن رو نمی‌دونم. فعلا که چهل و دو سالمه عین ساعت دارم پریود میشم.از رابطه دو نفره هم خیلی ...

والا هر جور صلاحتونه خدا رو شکر اما خیلی ها چالش زیادی داشتن بعد ازدواج . هیچ خیری تو چیزی که خدا حلال ندونسته اش نیست . شما هم اگر بشینی پای صحبت های یه سک س تراپ متوجه میشی خیلیا بخاطر این قضیه دچار چالش شدن. و اینکه چقدر آسیب داره که اثبات شده هست از طریق علم تجربی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم عوارض خود . ار. صایی اینقدر زیاده از آسیبهای جسمی و روانی بگیر تا تاثیر مخربش روی هاله انرژی و DNA  و ...

یه مطلبی خوندم که گناه اجداد در صورت استمرار می تواند به صورت صفات ژنتیکی به نسل بعد منتقل شود مثلا خود ارضایی ،تا چند نسل بعدی را تحت تاثیر خود قرار  می ده (به صورت علمی بررسی شده ) 

یا باعث میشه فردا از رابطه با شوهرت لذت نبری چون به لحاظ روانی روی فانتزی هایی کوک شدی که ممکنه هیچوقت بعدها  برات انجام نشه

یا همین حس گناهی که بهت می ده باعث تنفراز خود و از ببن رفتن عزت نفس و خودوستی ت میشه ،آدمی که خودش رو دوست نداشته باشه کسی دوستش نداره

تاثیر منفی بر روی باروری و بارداری داره چون تخمکها رو ضعیف می کنه 

اعتیادآوره ( اصلا فرض کن گناه نداره همین که اعتیاد آوره یعنی مشکل سازه دیگه فرد روی خودش هم کنترل نداره و ...

متاسفانه سن ازدواج هم به دلایل مختلف بالا رفته به خدا توکل کن و سعی کن تنها خونه نباشی و سرگرم باشی انشالله هر چه زودتر یه ازدواج خوب داشته باشی 

خبر آمد خبري نيست هنوز ... از غم دوري دلدار بسوز ... بايد اين جمعه بيايد بايد! ... من دگر خسته شدم از شايد 😭😭اللهم عجل لوليك الفرج 
بعد این فشار هورمونی که کل مغزش رو درگیر می‌کنه و تمام تمرکزش رو می‌گیره و خواب راحت براش نمی‌ذاره، ...

ببین من درکت میکنم خودم همین مشکل رو دارم

ولی در این حد که شما گفتی من فکر میکنم چون کنترل نشده اینطوره

بنظرم اگه افسارش کشیده بشه از یجایی قابل کنترله 

بالاخره ما در کنترل شهوتمون باید یه فرقی با حیوانات داشته باشیم

چرا خودت رو اذیت می‌کنی؟ مگه همه زن ها و آدم ها یه جور خلق شدن که همه باید یه نسخه رو بهش عمل کنن؟ ت ...

آخه همون خدایی که آفریده گفته این کار گناهه حرامه کبیره هست 

یعنی چی ؟ اون که بدنمو میشناسه میدونه این بده برام 

من به خالقم خیلی اعتماد دارم 

اما از خودم دلخورم که نمیتونم خودمو کنترل کنم 

میدونم شدنیه

ببین من درکت میکنم خودم همین مشکل رو دارمولی در این حد که شما گفتی من فکر میکنم چون کنترل نشده اینطو ...

فکر می‌کنی کنترل نمی‌کردم؟ خیلی مذهبی بودم و این قضیه آزارم می‌داد. توضیح دادم چه تنبیهی برای خودم گذاشته بودم. این جوری نبود که کنترل نکنم، یا نخوام ترک کنم. خیلی سخت کنترل می‌کردم و بارها و بارها تلاش کردم. در نهایت بعد از ازدواج اولم ترک شد. 

هیچ یه جایی وجود نداره. معتاد به سیگار خوب میگه ترک می‌کنم و نمی‌کشه و فقط یه هوس روانی هست که باید کنترل بشه. ما تو بدنمون این هورمون ترشح میشه چه جوری می‌خوای این تعادل هورمونی رو برگردونی؟ مثل معتادی که بهش هرویین تزریق کنن بعد بگن نعشه نشو، خودت رو کنترل کن.

توضیح دادم. شدنش میشه. اما بهای خیلی خیلی سنگینی داره. تو هر ماه باید چند روز متوالی جنگ اعصاب سختی رو تحمل کنی و خاصیت جنگ اعصاب این نیست که قوی ترت می‌کنه، بلکه فرسوده ترت می‌کنه هر بار. مثل زنگ زدن آهنه.

نمی‌دونم تصمیمت چیه. من سال های زیادی رو حروم کردم برای این مبارزه. این همه هم نوشتم و توضیح دادم، فقط برای انتقال تجربه‌ام بود. در نهایت اونی که تصمیم میگیره خودتی. ببین کدوم کفه برات سنگین تره. من اون زمان دکتر نرفتم، خجالت کشیدم.تو برو. شاید دارویی باشه این جزر و مد هورمونی رو آروم کنه.

من خواهری دارم که از شوهرش جداست و پسرش رو تقبیح می‌کرد چون خ.د ار.ضایی داشت. گفتم درکش کن. گفت مگه حیوونه. گفتم بهش ببین مگه تو خودت نیاز این جوری رو تجربه نکردی؟ گفت نعه؟؟ این دیگه چیه. مگه من مردم؟ من تا آخر عمرم هم چنین نیازی رو حس نمی‌کنم. گفتم یعنی تا حالا نشده از شدت نیاز، خوابش رو ببینی یا کل دنیا رو پر از صحنه های اروتیک ببینی؟ گفت نععععه!!!

استارتر عزیز، دنیا پره از آدم های مختلف با خلقت های مختلف. خدا باور کن اون چیزی نیست که خلاف عقل آدم باشه. 

امیدوارم روزی راه ارتباط سالم برات باز بشه و از این تنهایی خارج بشی.

یه کاری هم بکن. روی خودت مطالعه کن. من این کارو کردم. دقیقا روزهای قبل از پریود خیلی وحشتناک بود این نیاز و زمان تخمک گذاری. تو هم ببین چه روزهایی این فرمی هستی. 

با بدنت دشمن نباش. بلکه بشناسش. این جوری راحت تر مهارش می‌کنی. 

در نهایت برو دکتر. حتما دارویی هست 

سلام عزیزم

یه عهدی ببند با خدا مثلا بگو تحمل میکنم و توهم در قبالش هرچه زودتر مسیر ازدواج رو برات فراهم کنه 

با امام زمان مون عهد ببند مطمئن باش کمکت میکنه 

سن ازدواجی؟

البته الان تو این دوره ی افتضاح سن ازدواج و غیر ازدواج نداره😔

اگر باعثی داره خدا ازشون نگزره