خوب تا تجربه نکنی این حال رو نمیتونی استارتر رو درک کنی. این حال وقتی میاد هیچ جوره رفع شدنی نیست! بری زیر دوش آب یخ صبح تا شب کارت بشه قرآن و نماز، آخرش باز هم همونه. من یادمه برای خودم تنبیه گذاشتم که اگر چنین کاری کنم، خودم رو مجبور به انجام یه دعایی چیزی کنم. خلاصه که تهش شد این که هر روز باید یه حزب قرآن میخوندم با معنی و تفسیر، بعدش زیارت عاشورا هر روز اضافه شد، بعدش دعای توسل، بعدش زیارت اربعین، دعای کمیل پنج شنبه ها، دعای ندبه جمعه ها. دیدم تهش من کارم شده دعا و قرآن خوندن و آخرش باز هم همون آش و همون کاسه. رفتم کافور خریدم خوردم. غذای های طبع گرم نخوردم. خلاصه که آخرش ازدواج کردم تر زدم به زندگیم. بعد طلاق گرفتم. الان دوباره ازدواج کردم اما هر بار لازم باشه به راحتی و این بار بدون عذاب وجدان این کارو انجام میدم چون خدا عقل داده بهم.
اگر واقعا این حال رو درک نکردی و نمیدونی این فشار چی هست، توصیه میکنم قضاوت نکنی و توصیه هم نکنی. امثال ما تمام این نسخه ها رو حفظ هستن. تا خسته نشدیم نریم تو رختخواب، حموم و توالت رو سرپایی و تند تند بریم. کتاب و فیلم عاشقانه ممنوع. ورزش زیاد. سرگرمی زیاد. وقت آزاد ممنوع. نماز اول وقت. عسل نخور، شیره نخور، کاهو بخور، خودت رو ببند به کاهو و آبلیمو.
من احمق که کارم شده بود خوردن کافور!
من همه این راه ها رو رفتم.
توصیه ام به استارتر اینه که عذاب وجدان تنها و تنها باعث میشه که کور بشی و نبینی واقعیت ها رو و خدای نکرده تو ازدواج عجله کنی.
مثل یه آدم گرسنه که به هر آشغالی راضی میشه تا فقط سیر بشه.