2777
2789

چرا خودت رو اذیت می‌کنی؟ مگه همه زن ها و آدم ها یه جور خلق شدن که همه باید یه نسخه رو بهش عمل کنن؟ تو هورمون هات بیشتر ترشح میشه، داغ تری. این نیاز طبیعی بدن توست! حالا یه سردمزاج که اصلا چنین فشاری رو تا حالا تجربه نکرده بیاد برات نسخه بنویسه و بگه داری گناه می‌کنی، یا متاهل باشه و نیازش رو از راه رابطه برطرف کنه بیاد بهت بگه توبه کن، اصلا حرفش درسته؟؟؟

بیست سال با این عذاب وجدان خودم رو له کردم. تهش سر این که بتونم نیازم رو از راه مشروع برطرف کنم، یه ازدواج مزخرف کردم و عمرم رو تباه کردم. همش به خاطر این زر مفت که این عمل گناهه. 

نذار این عذاب وجدان لهت کن. یه کم مغزت رو کار بنداز ببین خدایی که این طبیعت رو توی بدنت قرار داده، اجازه رفعش رو نداده؟ میشه خدا یه معده بهت بده بعد غذا خوردن رو برات حروم کنه؟؟ موقعیت ازدواج نداری؟ به کارت بدون هیچ احساس گناهی ادامه بده. نمیگم بی‌وقفه این کارو کن. سعی کن فقط وقت هایی که خیلی فشار روته با این کار هورمون هات رو متعادل کنی. این عذاب وجدان ممکنه در نهایت مجبورت کنه ازدواج ناموفقی بکنی. عاقل باش. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزثزم خوبی خیلی وقته چیزی نذاشتم. اما دیدم نتونستم بی تفاوت باشم شرایط سخت شده سن ازدواج بالا رفته محرک ها زیاد شدن.... 

اول بگم تنها شما نبودید این حال بد رو تجربه کردید میدونم چقدر اذیت میشید مهم ترین مسئله اینه نا امید نشید ترک کردن ایران جریان مخصوصا اگر مدت زیادی باشه که درگیرش شده باشید به همون میزان وقت گیره یعنی هر چقدرم کنین ممکنه یه جا دوباره درگیرش بشید کسی رو میشناسم چند سال طول کشید . اول از محرک ها فیلم و داستان های و آهنگ های عاشقانه و خیال پردازی های عاشقانه فاصله بگیر. فرار کن. دوم سعیت باشه نماز رو مداومت داشته باشی چله بگیر نیت کن شروع کن هر بارم نیت کن دیگه نکنی پاشم وایسا اما اگر نشد نا امید نشو بگو این دفعه دیگه حتما بعد تا میبینی سراغت اومد فرار کن برو پیش یکی یا فضاتو خراب کن . شبا تا خوابالو نشدی توی رخت خوابت نرو حموم دستشوییتم نذار زیاد طولانی شه . اینم بدون ممکنه بعد اینکه ترک کردی ممکنه تا چند وقت تو خواب درگیرش بشی متاستفانه خیلی آزار دهنده است اما بعد یه مدت اونم ازش خلاص میشی. . بعدم باید متنفر باشی ازش این خیلی انگیزه بهت میده. یه سایتیم هم توبه یا چله توبه خیلی کمک کننده است.

عزیزم همین که پشیمونی یعنی مشکلت حل شدنیه .منم به یه گناه دیگه عادت کرده بودم به حضرت ام البنین قول دادم دیگه تکرار نکنم هربار که فکر گناه میومد سراغم یادم میومد که به چه عزیزی قول دادم به حرمتش انجامش نمی‌دادم تا الان که دیگه الحمدالله چندسالی هست ترک شده انشاالله شما هم میتونی

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  
چرا خودت رو اذیت می‌کنی؟ مگه همه زن ها و آدم ها یه جور خلق شدن که همه باید یه نسخه رو بهش عمل کنن؟ ت ...

این حرف غلطیه بزرگوار خیلی غلطه . اول اینکه خیلی آسیب میزنه به بدن بعدم چون به ارضا شدن در شرایط خاصی عادت گردی اگر ترک نکنی ممکنه در روابط بعد ازدواج چالش انگیز باشه برات چون به روش خاصی عادت کردی. بعدم این فوق العاده اعتیاد آور هست. 

این حرف غلطیه بزرگوار خیلی غلطه . اول اینکه خیلی آسیب میزنه به بدن بعدم چون به ارضا شدن در شرایط خاص ...

بعد این فشار هورمونی که کل مغزش رو درگیر می‌کنه و تمام تمرکزش رو می‌گیره و خواب راحت براش نمی‌ذاره، ضرر نداره؟ اصلا این حال رو تا حالا درک کردی؟ تا حالا شده اون قدر دلت بخواد ارضا بشی که نتونی حتی یه خواب راحت داشته باشی؟ تپش قلبت بره بالا، همه چیز رو اروتیک ببینی؟ تا حالا تجربه کردی؟

بعد این فشار هورمونی که کل مغزش رو درگیر می‌کنه و تمام تمرکزش رو می‌گیره و خواب راحت براش نمی‌ذاره، ...

باید فکرتو عوض کنی در معرض حتی سریال ایرانی عاشقانه قرار نگیری از این چیزا فرار کنی . سوالی که پرسیدی برای من شخصیه اصلا علاقه ندارم پاسخش بدم بعدم نگفتم راحته اما رفتار غلطیه. آفرین به استارتر که توجیهش نمیکنه ازش متنفره. حال بدیه خیلی بد اما توجیه کردنی نیست.

باید فکرتو عوض کنی در معرض حتی سریال ایرانی عاشقانه قرار نگیری از این چیزا فرار کنی . سوالی که پرسید ...

خوب تا تجربه نکنی این حال رو نمی‌تونی استارتر رو درک کنی. این حال وقتی میاد هیچ جوره رفع شدنی نیست! بری زیر دوش آب یخ صبح تا شب کارت بشه قرآن و نماز، آخرش باز هم همونه. من یادمه برای خودم تنبیه گذاشتم که اگر چنین کاری کنم، خودم رو مجبور به انجام یه دعایی چیزی کنم. خلاصه که تهش شد این که هر روز باید یه حزب قرآن می‌خوندم با معنی و تفسیر، بعدش زیارت عاشورا هر روز اضافه شد، بعدش دعای توسل، بعدش زیارت اربعین، دعای کمیل پنج شنبه ها، دعای ندبه جمعه ها. دیدم تهش من کارم شده دعا و قرآن خوندن و آخرش باز هم همون آش و همون کاسه. رفتم کافور خریدم خوردم. غذای های طبع گرم نخوردم. خلاصه که آخرش ازدواج کردم تر زدم به زندگیم. بعد طلاق گرفتم. الان دوباره ازدواج کردم اما هر بار لازم باشه به راحتی و این بار بدون عذاب وجدان این کارو انجام میدم چون خدا عقل داده بهم. 

اگر واقعا این حال رو درک نکردی و نمی‌دونی این فشار چی هست، توصیه می‌کنم قضاوت نکنی و توصیه هم نکنی. امثال ما تمام این نسخه ها رو حفظ هستن. تا خسته نشدیم نریم تو رختخواب، حموم و توالت رو سرپایی و تند تند بریم. کتاب و فیلم عاشقانه ممنوع. ورزش زیاد. سرگرمی زیاد. وقت آزاد ممنوع. نماز اول وقت. عسل نخور، شیره نخور، کاهو بخور، خودت رو ببند به کاهو و آبلیمو.

من احمق که کارم شده بود خوردن کافور!

من همه این راه ها رو رفتم. 

توصیه ام به استارتر اینه که عذاب وجدان تنها و تنها باعث میشه که کور بشی و نبینی واقعیت ها رو و خدای نکرده تو ازدواج عجله کنی.

مثل یه آدم گرسنه که به هر آشغالی راضی میشه تا فقط سیر بشه.

خوب تا تجربه نکنی این حال رو نمی‌تونی استارتر رو درک کنی. این حال وقتی میاد هیچ جوره رفع شدنی نیست! ...

این مسیر رو خیلیا طی کردن هیچی بدتر از توجیهش نیست خیالت هم راحت گلم ندونسته حرف نمیزنم نسخه بی اثر هم نمیذارم خیلیا این مسیر رو رفتن نتیجه گرفتن شیطون دنبال همینه نا امیدت کنه نگفتم راحته اما محال نیست... شده میشه من کسیو میشناسم سر بد خواهی یه نفر و فهمیدن زود هنگام یکسری مسائل از بچگی دچارش بوده اما تونسته با مداومت چندین ساله بیست سالگی ترکش کنه

این مسیر رو خیلیا طی کردن هیچی بدتر از توجیهش نیست خیالت هم راحت گلم ندونسته حرف نمیزنم نسخه بی اثر ...

بله. میشه. چرا نمیشه. باید تمام اعصابش رو هزینه کنه برای مبارزه با طبیعت بدنش. مثل شنا کردن در خلاف جهت رودخونه. پیشرفتی در کار نیست. یه جریان کند و درجازدن و فرسوده شدن اعصابه. مثل هر فشار روانی دیگه ای که تحملش فقط ضعف اعصاب میاره. ترکش اون قدر هزینه از اعصاب و روان می‌خواد که نمی‌ارزه. لامصب مثل مثلا مواد مخدر یا سیگار هم نیست که مثلا بگی حالا ترک کردم و طرفش نمی‌رم. یه زمان های خاصی از سیکل طبیعی ترشح هورمون ها، یکی نزدیک به پریود و یکی نزدیک به تخمک گذاری، این هورمون ها فوران می‌کنه و طرف باید حداقل ماهی دو بار واسه این جنگ با شیطان به قول شما و به قول من جنگ با تمام هورمون های زنانه و بدنش آماده باشه. 

گفتم استارتر اگر می‌خواد این هزینه رو بکنه، می‌تونه. فقط امیدوارم تو تصمیمش واسه ازدواج تاثیر نذاره. 

بله. میشه. چرا نمیشه. باید تمام اعصابش رو هزینه کنه برای مبارزه با طبیعت بدنش. مثل شنا کردن در خلاف ...

اتفاقا اشتباه ترین کار ازدواج توی این شرایطه که کلی چالش دیگه بیاره برات ... والا نمیدونم شما اصرار دارید بکنین هزینه جسمیش مثل زود یائسه شدنش و دیگه لذت نبردن از رابطه دو نفره رو هم بپردازید ولی بدونین با اصرار رو این قضیه چیزی عایدتون نمیشه. بعدم اتفاقا وقتی ترکش نکردی عذاب میکشی ترکش که میکنی به آرامش میرسی.

اتفاقا اشتباه ترین کار ازدواج توی این شرایطه که کلی چالش دیگه بیاره برات ... والا نمیدونم شما اصرار ...

زود یائسه شدن رو نمی‌دونم. فعلا که چهل و دو سالمه عین ساعت دارم پریود میشم.

از رابطه دو نفره هم خیلی لذت می‌برم و مشکلی ندارم. الان که متاهلم خیلی خیلی خیلی کم پیش میاد بخوام برم سمت این کار. وقتی ازدواج کردم میشه گفت که ترک کردم. 

این که عذاب بکشی یا نه، کاملا دست باور و تفکرته. اگر کار غلطی بدونیش آره طبیعیه عذاب وجدان بگیری. مثل بلایی که بیست سال درگیرش بودم. اما اگر اون رو کار لازم و درستی بدونی، تمدد و آرامش اعصابی که میاره خیلی هم رضایت بخشه.