2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم تاپیک قبلی هات رو خوندم متاسفانه فقط اینبار نبوده و انگار مشکل اساسی دارین پس یهو بد نمیشه قبلا ...

باور کنید نمیشه دوباره دعوا میشه اگه به کسی بگم چرا دقیقا موقعی که داره همه چیز خوب پیش میره دوباره همه چیز بهم میریزه از سر کارش خستس میاد رو سر من 

همش دعوا داره همش داره به خانواده چی میگه بخدا اونا بد نیستن

چیزی مصرف میکنه مثلاشیشه. خییییلی خیییلی ببخشیدچون اینجور آدم دیدم توفامیل. زنش همینا رامیگه. خداراشکر ترک کرد خوب شده 

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
باور کنید نمیشه دوباره دعوا میشه اگه به کسی بگم چرا دقیقا موقعی که داره همه چیز خوب پیش میره دوباره ...

چرا ازش جدا نمیشی واقع بین باش اخه با اینهمه مشکل تاکی میتونی تحمل کنی میدونی استرس چقد برای مریضیت بده؟اصلا قبل ازدواج میدونست مشکلت رو؟ببین گاهی زندگی جوری پیش میره که دیگه هیچ جوره درست نمیشه باید یه کار جدی بکنی  

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

واااا /: 

مگه همش باید نازبخره و بوست کنه/:

محل نمیده توبروو طرفش/: این بچه بازیا چیه/:

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
چیزی مصرف میکنه مثلاشیشه. خییییلی خیییلی ببخشیدچون اینجور آدم دیدم توفامیل. زنش همینا رامیگه. خداراش ...

نه والا نظامیه هر 6ماه یه بار باید ازمایش بده اگه باشه میندازنش بیرون

خب یه نوع بیماری روانیه؛ بهش افسردگی-شیدایی هم میگن. یه لحظه خیلی افراطی شادن ولی یهویی کز میکنن و ...

یک لحظه نه یک دوره افسردگی یک دوره شیدایی طول هردوره بستگی به خیلی چیرا داره که چقد طول بکشه

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔
واااا /:  مگه همش باید نازبخره و بوست کنه/: محل نمیده توبروو طرفش/: این بچه بازیا چیه/:

عزیزم برو تاپیک های قبلیشم بخون نظرت عوض میشه

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
چرا ازش جدا نمیشی واقع بین باش اخه با اینهمه مشکل تاکی میتونی تحمل کنی میدونی استرس چقد برای مریضیت ...

من یک ساله مریض شدم 

دوست ندارم خانوادم بفهمن مشکل داریم

نمیذارن طلاق بگیرم شوهرمو میشناسم اگه بچمو ور داشت رفت چی باید برم به مادر شوهرم بگم این جوری نمیشه حداقل اون پوستشو میکنه