الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باور کنید نمیشه دوباره دعوا میشه اگه به کسی بگم چرا دقیقا موقعی که داره همه چیز خوب پیش میره دوباره ...
چرا ازش جدا نمیشی واقع بین باش اخه با اینهمه مشکل تاکی میتونی تحمل کنی میدونی استرس چقد برای مریضیت بده؟اصلا قبل ازدواج میدونست مشکلت رو؟ببین گاهی زندگی جوری پیش میره که دیگه هیچ جوره درست نمیشه باید یه کار جدی بکنی
خب یه نوع بیماری روانیه؛ بهش افسردگی-شیدایی هم میگن. یه لحظه خیلی افراطی شادن ولی یهویی کز میکنن و ...
یک لحظه نه یک دوره افسردگی یک دوره شیدایی طول هردوره بستگی به خیلی چیرا داره که چقد طول بکشه
اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔