2777
2789
عنوان

خواهردهن لق

307 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

خواهرم خیلی دهن لقه ما با خانواده شوهرش فامیلیم من کوچکترین چیزایی رو هم که بهش میگم مستقیم میبره میزاره کف دست خواهرشوهراش برای خود شیرینی خیلی باهاش لج میکنم همش دوسداره اعتقادات خودشو اون شوهرشو به منم تحمیل کنه تو همه زمینه ها چون ما تویه جای کوچیک زندگی میکنیم همه از مشکلات من باخبر میشن چکارش کنم درست بشوهم نیستش

خدایا من و همسرم عاشق نی نی هستیم نکنه به دلمون بزاری هرکی دوسداره برامون دعا کنه ......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دهن لقه شما دهنت سفت باشه  حرفتو نه برای ایشون برای هیچ کس نزن تا شما نگی کسی چیزی نمیدونه ...

ای بابا اخه من خیلی تنهام هیچکیو بجز این ندارم خب یه وقتایی دلم میگیره دلم پره پیش کی خالی کنم بیست و سه سالمه همه موهام داره سفید میشه بخدا هم از دست خواهرم هم نازایی 

خدایا من و همسرم عاشق نی نی هستیم نکنه به دلمون بزاری هرکی دوسداره برامون دعا کنه ......
ای بابا اخه من خیلی تنهام هیچکیو بجز این ندارم خب یه وقتایی دلم میگیره دلم پره پیش کی خالی کنم بیست ...

اگر از اون دسته ادم هایی هستی که درددل دوست دارن بیا اینجا تاپیک بزن بچه ها گوش میدن همدردی میکنن اما به اشناهات نگو 

حال متکلم از کلامش پیداست

عزیزم بهتره ک حرفاتو هرجایی عنوان نکنی.حتی پیش خواهرت.بنظرم بهتره آدم بیشتر شنونده باشه.حالا اگه ی موقعه ایی ام پیش اومد بخوای با کسی هم صحبت شی مطمئن شو طرفت آدم سنجیده و حرف نگه داریه.

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔

ازدستش خیلی حرص میخورم همش اطرافیان منو مسخره میکنه طرز لباس پوشیدنشونو زندگی کردنشونو درصورتی که فامیلای خودشم هستن هرچقد میگم زندگی بقیه ب تو ارتباطی نداره باز روز از نو

من دو تا خواهر دارم و بسیار خوبن خواهر شما دیگه عجوبس واسه خودش

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته