2777
2789

نظرتون پسری که دو هفته در ماه خونه نباشه جنوب کار کنه برا ازدواج خیلی سختی داره؟بعد برا مرد خیلی سخته دو هفته از زنش دور باشه یعنی می‌تونه تحمل کنه؟خیانت و این ...منظومه 

پسر مهندس هست خوشگل و خوشتیپ با ادب خوش اخلاق 

دختر هم شرایط خوبی داره پزشک و زیبا باشه 

به سختی هایش می ارزه که دختر  بابت اخلاق خوبش قبول کنه؟یا نه صبر کنه با یکی مثل خودش پزشک ازدواج کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اینا هم کیس مناسبی نیستن برا هم بنظر من پسر باید بره با دختری ازدواج کنه که بتونه همراهش باشه ، بله وقتی دوهفته تنها باشه و اونم نیاز داشته باشه چرا خیانت نکنه ممکنه سمت خیانت هم بره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

بستگی به شخصیت دختره داره..من خودم نمیتونم از همسرم دور باشم..مخصوصابعدا اگه بچه دار هم بشن خانومه خیلی اذیت میشه تنهایی.نه فقط مرد بلکه زن‌ هم از لحاظ عاطفی و جنسی اذیت میشه

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

ولی اینا هم کیس مناسبی نیستن برا هم بنظر من پسر باید بره با دختری ازدواج کنه که بتونه همراهش باشه ، ...

درسته ولی با هرکس دیگم ازدواج کنه نمیتونه همراه خودش ببره چون شرکت نفتی هست،

ببخشید می‌پرسم  ازتون خجالت کشیدم از مادرم بپرسم 

یعنی مرد نمیتونه تحمل کنه حتما اون هفته یه کاری می‌کنه ؟

بستگی به شخصیت دختره داره..من خودم نمیتونم از همسرم دور باشم..مخصوصابعدا اگه بچه دار هم بشن خانومه خ ...

الان که کلی نگاه میکنم میگم مشکلی ندارم چون علاقه به اون صورت شکل نگرفته ولی به نظرم بعدا پشیمون میشم 

درسته ولی با هرکس دیگم ازدواج کنه نمیتونه همراه خودش ببره چون شرکت نفتی هست،ببخشید می‌پرسم ازتون خج ...

چرا عزیزم بستگی به آدمش و آدم های اطرافشون داره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات