2777
2789
عنوان

متاهل ها بیاید به تجربه اتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 33 پست
الان که کلی نگاه میکنم میگم مشکلی ندارم چون علاقه به اون صورت شکل نگرفته ولی به نظرم بعدا پشیمون میش ...

درسته..حالا جدا از بحث خیانت مسائل دیگه هم هست که مهمه مثلا مجبوری توی اون تایم تنهایی زندگی کنی،وقتی مریض هستی همسرت کنارت نباشه..تنهایی مجبوری مهمونی و عروسی بری ..یه موقع مشکلی برات پیش بیاد نیاز بهش داشته باشی و نباشه خیلی اذیت میشی..

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

چقدر تایپیکات داستان زندگی آدم های اطراف منه😂🤭

جواب این سوال باید بگم که سخته خیلی از لحظاتی که شوهرت رو نیاز داری ممکنه اون سر کار باشه و بعدا برای بچه داری و...

من دختر خالم پزشکه و شوهرش عقماری کار میکنه هنوز بچه دار نشدن دختر خالم تخصصش رو دیگه داره تمام میکنه و شوهرش میگه باید بری فوق بخونی و...

یه دختر خالم خونه داره و شوهرش اقماریه بچه دارن پدرش دراومده انگار هم مرده و هم زن تمام بار مسئولیت رو دوشش هست چقدر تا مدت ها میموند اون ۱۴ روز رو خونه مامانش اونا هم خسته شدن الان خواهر دومی شو دیگه گفتن به عقماری نمیدن زخم خوردن😂ولی جدیدا از بس خواستگار خوب کم شده به این شغل هم اجازه خواستگاری میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر تایپیکات داستان زندگی آدم های اطراف منه😂🤭جواب این سوال باید بگم که سخته خیلی از لحظاتی که شوه ...

ببین من دو تا دلیل دارم که میتونم با شغلش کنار بیام 

اولیش اینه که من سال های اول پزشکیم تازه شروع کارو درس و اینا هست نمیتونم به خونه و زندگیم زیاد برسم اگر شوهرم خونه نباشه بهتره اون دوهفته هم که بیا خودش می‌تونه به کاراش برسه کاری به من ندارن منم میتونم به درسام برسم 

دوم اینکه بالای من ماشین سنگین داره و راننده هست اصلااا خونه نیست من و مامانم همیشه تنهاییم و مامانم همه کارا رو انجام میده و منم تا حدودی شبیهش شدم و کلا به بودن مرد توی خونه عادت نداریم 😅

ببین من دو تا دلیل دارم که میتونم با شغلش کنار بیام اولیش اینه که من سال های اول پزشکیم تازه شروع کا ...

خب پس از این نظر خوبه

اون دختر خالم که دکتره ما تاحالا مشکلی ندیدیم چون عملا همین که گفتی تایم کمی هستن با هم و...