2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاین کمک

168 بازدید | 33 پست

اگه یه خانومی نسبت نزدیک داشته باهاتون و متاهله و سر وگوشش میجنبه و شمااا واقعاااا خانوم پاک ونجیبی باشید قشنگ نقطعه عکس اون خانم.... خدا ابروتونو حفظ میکنه یعنی😔😔😔من کاری نکردم نمیخوام ابروم بره اما اون خانم یه کارایی کرد ک یه نفرم دیدتش حتی وای خدا یعنی الان همه منومث اون میبینن😔😔😔توروخدا بگید چیکارکنم ابروم حفظ بشه ب کسی هم نمیتونم بگم

بنظر من انسان پاک و نجیب فقط نظر خدا مهمه براش ن بقیه

اخه میدونی میدونم یه کاری کرده حرفشون الکی نیست بعد خواهرمه خب😔😔یعنی واقعا مهم نیست منم اونجور ببینن؟ از دیشب اصلا نخوابیدم دارم گریه میکنم همش بخدا من حقم این نبود😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میدونی میدونم یه کاری کرده حرفشون الکی نیست بعد خواهرمه خب😔😔یعنی واقعا مهم نیست منم اونجور ببی ...

مهم نیست واقعا من بارها ی چیزایی راجبم گفتن که اصلا باورم نمیشد

ولی خب میگفتم خدا که میدونه

من همه کارامو برا خدا انجام میدم نه بقیه

پس مهم نیست

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

مهم نیست واقعا من بارها ی چیزایی راجبم گفتن که اصلا باورم نمیشدولی خب میگفتم خدا که میدونهمن همه کار ...

😔اخه شاید حرفایی ک راجبت گفتن درست نبود منم اگه دروغ میگفتن برام مهم نبود ولی میدونم این یه غلطی کرده

اینم میدونم ک خودم چقدر پاکم😔

😔اخه شاید حرفایی ک راجبت گفتن درست نبود منم اگه دروغ میگفتن برام مهم نبود ولی میدونم این یه غلطی کر ...

مهم نیست واقعا من بودم اهمیت نمیدادم

اصن گیریم مردم بخوان توروام رو حساب خواهرت قضاوت کنن، مگه قضاوت مردم به حقیقت تو آسیبی میزنه؟

نمیدونم😔ولی اخه خجالت میکشم من خیلی خوب زندگی کردم دوست ندارم هرزه خطابم کنن

یعنی من طبیعی نیسستم؟ از دیشب مث جنازه افتادم اصلا نخوابیدم معدمم درد میکنه همشم گریه میکنم

اره اصلا طبیعی نیستی

برا چی انقد مهم باشه

من یچیزی بهم گفتن بخاطر دوست صمیمیم

ک دقیقا اونکارو کرده بود

اصلا واسم مهم نبود

رد شو ازش

واست مهم نباشه اگ بخوای برای همه چی انقدر واکنش نشون بدی زندگی خستت میکنه

یعنی چیکارکنم😔😔تورخدا کمکم کن دارم میمیرم ب هیچکسم نمیتونم چیزی بگم

اهمیت نده و تمام

مردم همیشه یه حرفی دارن بزنن، اگر از کسیم چیزی شنیدی اهمیت نده

درسته ادم ناراحت میشه وقتی میفهمه پشت سرش حرف زدن ولی اگه بخوای بشینی ب این چیزای بیخودی فکر کنی نمیتونی از زمان حالت لذت ببری

و اما اون ادمی ک عاقل باشه و تورو ام دیده باشه نمیاد از رو خواهرت قضاوتت کنه

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.