2777
2789
عنوان

شوهرم به شدت فضوله

204 بازدید | 11 پست

من یه خانواده شوهر دارم 

یعنی کلامییییب خدا شاهده از دهنشون در نمیره

مادر و خواهرش میخرن میپوشن میخورن میگردن یعنی از هییییچکدومش خبردار نمیشم

شدیدا از من حرف قایم میکنن

ولی به خاطر اینکه پسرشون تو چنگشون باشه در ظاهر با من برخوردشون خوبه 

اما هم دخالتگرن هم اینکه شوهرم هرررررچی میشه میره میذاره کف دستشون

خدایی ذره ای کارا و ماجراهاشون برام مهم نیس

برن به درک

فقط ازین که شوهرم انقدر ذلیله که دار و ندار زندگیم کف دستشونه ناراحتم

حتی یروز خواهرشوهرم بچه شو سر موضوعی کتک زده هم سپرده بودن به دخترم که به هیچکس حتی مامانتم نگو

چیکار کنم ارتباطمو باهاشون به حداقل برسونم چون شوهرم هرروز ما رو میکشونه اونجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا خدا رحم کرد جداییمگرچه آرزوشونه دوباره برگردن وره دله همهمه اسرار زندگیمونو میدوننولی خودشون ...

خب پس زندگیت رو پر کن. برو سر کار. بچه رو کلاس اسم بنویس. خودت برو باشگاه. کلا برای زندگیت برنامه داشته باش که کس دیگه برات برنامه نریزه.
بعدشم یکم بی خیال شو. شوهرت بره چیزها رو به اونا بگه. چه فرقی به حال تو داره؟ تا وقتی کرم خاصی توی زندگیت نریختن می تونی بی خیال باشی. 

مسایلشون رو هم ندونی برای خودت بهتره. فقط می شه عامل حرص خوردن. 

باشوهرت صحبت کن دیدی درست نمیشه قطع ارتباط کن

اول اینکه شدیدا گارد میگیره

میگه اونا فرشته ن اونا پاک و معصومن

بعدم تبدیل به دعوا میکنه 

کلا میگه همینه که هست

ما نزدیک ده ساله ازدواج کردیم خودمون بچه داریم همچنان تو عیددیدنیا زنگ میزنه هرجا اونا رفتن ما رو هم میکشونه میبره

یا جایی ما رو نمیبره گردش کلا هیچکار نمیکنه برامون مگر اونا پیشنهاد بدن که بریم فلان جا سریع با کله قبول میگنه

اول اینکه شدیدا گارد میگیرهمیگه اونا فرشته ن اونا پاک و معصومنبعدم تبدیل به دعوا میکنه کلا میگه همین ...

سخته ک اینجوری

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خب پس زندگیت رو پر کن. برو سر کار. بچه رو کلاس اسم بنویس. خودت برو باشگاه. کلا برای زندگیت برنامه دا ...

اره مسائل خودشون برا خودشون باشه

اصلا قاطیشون نمیشه دیگه

ولی اینکه از زندگیمون بدونن چون شدیدا دخالتگرن و نپرسیده هی نظرات ارائه میدن برا همین دوست ندارن

سخته ک اینجوری

اوهوم خیلی

رفت و امد زیاد باعث میشه کدورت پیش بیاد

من رفتارم ملایمه اهل نیش و کنایه نیستم کاری به کار کسی ندارم ولی اونا زبونشون خیلی تنده 

بچه ی من شلوغه هی برچسب میزنن بهش که من بعضی وقتا ناراحت میشم جالبه که بچه ی خودشون کم مشکل نداره ولی من عمرا به بچه ی کسی انگ بزنم

اوهوم خیلیرفت و امد زیاد باعث میشه کدورت پیش بیادمن رفتارم ملایمه اهل نیش و کنایه نیستم کاری به کار ...

باید بشی عین خودشون تا زندگیتودستت بگیری 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه