2777
2789

از من ۲۲میله 

بهم دارو نداد گفت ریزه 

گفت باید از بین ببریش😐ولی نگفت چجور

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

شیش سانتی داشتم دکتر به خاطر کیست سینهام نتونست دارو بنویسه برام ولی قرار شد سه ماه بعدش برم باز سونو الان 7 ماه گذشته نرفتم هنوز😶

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاسخ هوش مصنوعی

کیست‌های ساده تخمدان معمولاً بی‌خطر هستند و در بسیاری از موارد خودبه‌خود از بین می‌روند. اما درمان آن‌ها به نوع، اندازه، و علائم همراه بستگی دارد. برخی از روش‌های رایج درمان عبارتند از:

1. **صبر و مشاهده**: پزشک ممکن است توصیه کند چند ماه صبر کنید تا ببینید آیا کیست به طور طبیعی کوچک می‌شود یا از بین می‌رود.

2. **داروهای هورمونی**: قرص‌های ضدبارداری گاهی برای جلوگیری از تشکیل کیست‌های جدید تجویز می‌شوند.

3. **جراحی**: اگر کیست بزرگ شود، دردناک باشد یا خطر پارگی داشته باشد، ممکن است نیاز به جراحی باشد. روش‌هایی مانند لاپاراسکوپی برای برداشتن کیست استفاده می‌شوند.

4. **درمان‌های خانگی**: رعایت رژیم غذایی سالم، کاهش استرس و استفاده از گیاهان دارویی ممکن است به کاهش علائم کمک کند، اما همیشه باید با پزشک مشورت کنید.

برای اطلاعات بیشتر و مشاوره دقیق‌تر، بهتر است با متخصص زنان و زایمان مشورت کنید. آیا نیاز به توضیحات بیشتری دارید؟

🙃

منکه قبلا داشتم آل دی خوردم دو سه ماه اون کیست تبدیل به فولیکول های ریز به نفع pcuشد تو تخمدانام،الا ...

از شما هم کیست تخمدان ساده ۴سانتی بود ؟

من پس قرص ال دی نخورم ؟شما ال دی خوردین که بد تر شد ؟

از شما هم کیست تخمدان ساده ۴سانتی بود ؟من پس قرص ال دی نخورم ؟شما ال دی خوردین که بد تر شد ؟

آره کیست ساده بود،آره عزیزم نخور چون باعث تنبلی تخمدان میشه ،برا من که اینجوری شد،تازگیا نرفتم ببینم هست یا نه. سعی کن به جز قرص ضدبارداری یه قرص دیگه برا درمانت استفاده کنی ،ولی اگه اذیت نمیشی هیچی نیست شاید خودبه خود جذب شه

آره کیست ساده بود،آره عزیزم نخور چون باعث تنبلی تخمدان میشه ،برا من که اینجوری شد،تازگیا نرفتم ببینم ...

ممنون که گفتی بله نمی‌خورم 

همین امروز خریدم پس میندازم آشغالی